Grobiņā operatīvie dienesti steidz palīgā sirmgalvei, kam uzkritusi drēbju kaudze

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Aizvadītajās brīvdienās operatīvo dienestu darbinieki snieguši palīdzību Grobiņā kādai sirmgalvei, kurai virsū bija uzkritusi drēbju kaudze un kundze saviem spēkiem nav spējusi no tās izkļūt, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

4. janvāra rītā Valsts policija saņēma informāciju, ka Grobiņā, kādā daudzdzīvokļu mājā Lielā ielā vīrietis vairākas dienas nevar sazināties ar savu kaimiņieni, pensijas vecuma sievieti.

Norādītajā adresē ieradās Valsts policija, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD). Dienesti noskaidroja, ka kaimiņš vairākkārt klauvējis pie dzīvokļa ārdurvīm un dzirdējis, ka iekštelpās kāds klauvē, taču durvis vaļā never.

VUGD darbinieki atvēra dzīvokļa ārdurvis, un operatīvie dienesti iekļuva dzīvoklī, kur nelielā un šaurā priekštelpā atrada 84 gadus vecu kundzi un viņai virsū bija uzkritusi drēbju kaudze, no kuras saviem spēkiem nespēja izkļūt.

Nav zināms, cik ilgi sieviete tā gulējusi, taču kaimiņi apgalvo, ka viņu pēdējo reizi redzējuši janvāra sākumā.

Sirmgalve nogādāta medicīnas iestādē. Savukārt informācija par faktu, ka adresē dzīvo viena pati kundze, ir nodota Sociālajam dienestam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu