Vecrīgā vīrietis nokrīt uz ledus un izmežģī plecu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Noledojusi ietve Krišjāņa Barona ielā; attēlam ilustratīva nozīme.
Noledojusi ietve Krišjāņa Barona ielā; attēlam ilustratīva nozīme. Foto: Paula Čurkste/LETA

Vecpilsētā vīrietis nokrīt uz ledus klātas ietves un gūst pleca traumu; policija uzsāk administratīvā pārkāpuma lietvedību

5. janvārī pulksten 11.54 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem par kādu vīrieti, kurš vecpilsētā, nokrītot uz nenotīrītas ietves, guvis pleca traumu. Uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes autopatruļa.

Kārtības sargi notikuma vietā konstatēja, ka ietve visā garumā nav attīrīta no ledus, kā arī tā nav nokaisīta ar pretslīdes materiāliem.

» Rīgas dome: sniega un apledojuma notīrīšana no ietvēm jāuzņemas piegulošo namu īpašniekiem

Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par nekustamā īpašuma pieguļošās ietves neattīrīšanu no sniega un ledus, kā arī pretslīdes materiālu nekaisīšanu. Maksimālais sods par šādu pārkāpumu fiziskām personām var sasniegt 350 eiro, bet juridiskām personām – 1400 eiro. Tāpat cietušais, pamatojoties uz noformēto protokolu, var vērsties tiesā par kaitējuma atlīdzību.

Šosezon Rīgas pašvaldības policija no mediķiem saņēmusi informāciju par jau 64 gadījumiem, kuros nenotīrīta sniega vai ledus dēļ iedzīvotāji guvuši traumas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu