Jānis Aišpurs pēc paziņojuma par aiziešanu no sievas vairs neslēpj attiecības ar Aiju Andrejevu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pāris mēnešus pēc tam, kad grupas "The Sound Poets" solists Jānis Aišpurs paziņoja, ka ir izšķīries no savas sievas un divu bērnu mātes, mūziķis izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprināja, ka ir sācis kopdzīvi ar mūziķi Aiju Andrejevu. 

Kā izrādās, abi mūziķi dzīvo kopā jau vairāk nekā pusgadu, taču vēl tikai oktobrī Aišpurs paziņoja, ka jau kādu laiku nav kopā ar sievu. "Ir savi iemesli, kāpēc rīkojos tā, kā rīkojos. Un mans lielais, iekšējais jautājums ir - vai tas, ka aizgāju, bija vīrišķīga vai nevīrišķīga rīcība. Aiziešanai bija savi iemesli. Tikai jautājums, vai šie iemesli bija svarīgi vai tomēr nesvarīgi. Jo es ar savu rīcību sāpināju vairākus cilvēkus. No šā viedokļa raugoties, tas nebija vīrišķīgi. Taču es neredzēju citu ceļu, kā rīkoties. Lai cik sāpīgi, nepatīkami bija darīt pāri citiem, es biju godīgs," toreiz žurnālam "Ieva" bilda mūziķis.

"Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt. Zinājām, ka agri vai vēlu kāds par to jautās, taču esam savstarpēji vienojušies, ka pagaidām nekomentēsim. Laiks rādīs,"  abu kopdzīvi komentēja Aija Andrejeva.

Aija un Jānis esot satuvinājušies pirms diviem gadiem TV projektā "700 pasaules brīnumi", kura laikā abi apceļoja Malaiziju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu