IKEA atbild puisim, kurš tēloja veikala darbinieku un pārdeva skapi (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Publicitātes foto

Nesen par interneta sensāciju kļuva kāds latviešu blogera video, kur puisis izgatavoja sev IKEA formastērpu un mēģināja iekļauties veikala kolektīvā. Veikala pārstāve portālam "Apollo" atzīst, ka par šādām aktivitātēm tikai priecājas un aicina puisi patiešām pievienoties IKEA komandai.

Pašmāju blogeris Armands Jaunzems pārsteidza sava "Youtube" kanāla sekotājus ar drosmīgu video - puisis uzvilka IKEA darbinieka formastērpu un devās uz veikalu izmēģināt spēkus pārdošanā. No šī veikala gan viltus darbinieks ātri vien tika izraidīts, bet tas neatturēja blogeri turpināt eksperimentu.

» Interneta hits: latviešu blogeris pārģērbjas par IKEA darbinieku un notirgo skapi

Veikala darbiniekiem puiša mēģinājumi iekļauties kolektīvā nav palikuši nepamanīti - IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova sarunā ar "Apollo" pauž prieku, ka blogeris ir tik ļoti centies:

"Mums prieks, ka IKEA ir tik pievilcīga darba vieta, ka cilvēki paši gatavi uztaisīt sev formastērpus un nākt strādāt."

Šādi izskatās oficiālais IKEA formastērps.
IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova
Šādi izskatās oficiālais IKEA formastērps. IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova Foto: Publicitātes foto

Tāpat IKEA pārstāve pauž sajūsmu par uzņēmuma darba kultūru un norāda, ka veikals ir gatavs aiztaupīt šim puisim "neērtības, pašam gatavojot IKEA kreklu", ja puisis oficiāli pievienosies veikala darbinieku komandai.

Filipova arī atklāja, ka pilnīgi visi uzņēmuma darbinieki, neatkarīgi no pozīcijas, izmantojot vienu ģērbtuvi, valkājot vienādus formastērpus un ēdot vienā restorānā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu