Andris Kivičs sola izrēķināties ar aktieri, kurš kariķējis viņa mīļoto Skulmi (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs, kurš nesen paziņoja par aiziešanu no ģimenes un attiecību sākšanu ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, šobrīd internetā aktīvi cenšas atrast kādu mākslinieku ar segvārdu "Liktenīgais", kurš publiski pazobojies par viņa mīļoto. 

"Liktenīgais" savā "Facebook" profilā nesen izplatījis karikatūru, kurā Skulme atveidota kā Nāve ar izkapti uz pleca. Attēlā redzams gan Kivičs, gan arī viņas iepriekšējais mīļotais, precētais aktieris Andris Bulis, ar kuru sieviete tikās vairākus gadus. 

Tāpat zīmējumam pievienots apzīmējums "soul mate"  (tulkojumā no angļu valodas - “dvēseļu radinieki”), kas ir vārdu salikums, ko gan Skulme, gan Kivičs uztetovējuši uz savām delnām. 

Karikatūra nav atstājusi mūziķi vienaldzīgu - viņš izmisīgi cenšas atklāt patieso mākslinieka identitāti. 

"Un tagad viena mūsu sabiedrības daļa ir tādā punktā, kur tai patīk attēli, kur 3 bērnu mamma tiek attēlota kā nāve. Un viena liela mūsu latviešu sabiedrības daļa saka, ka tas ir forši un ka tas ir baigi rēcīgi. Un izrāda sajūsmu. Apsveicu visus 2019.gadā ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni. Izdarījis to ir jaunais cilvēks attēlā. Es viņu protams atradīšu, un man viņam būs piedāvājums. Pareizi, protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies," rakstīja Kivičs.

Pagaidām gan Kiviča sekotāji klusē un neatklāj patieso vīrieša identitāti, vien norādot: ja Kivičs būtu "pietiekami attapīgs", varētu noskaidrot aktiera vārdu un uzvārdu piecu minūšu laikā. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu