Medijs: Arī Sanantonio "Spurs" nopietni iesaistīsies cīņā par Porziņģi

Intriga turpinās
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Cīņā par latviešu basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa pakalpojumiem šovasar nopietni iesaistīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs", kuru pārstāv latvietis Dāvis Bertāns, vēsta portāls "Sportando". 

Jau ziņojām, ka par Porziņģa pakalpojumiem nopietnu interesi izrāda Bruklinas "Nets" komanda, kura latvietim gatavojas piedāvāt maksimālo līgumu. 

Jaunākās ziņas no Ziemeļamerikas medijiem vēsta, ka cīņā par Porziņģa pakalpojumiem nopietni iesaistīties arī Dāvja Bertāna "Spurs" komanda. 

Taču tiek uzskatīts, ka "Spurs" vienībai būs grūtības atbrīvot brīvos līdzekļus, lai piedāvātu Porziņģim lielu līgumu. Savukārt gadījumā, ja Sanantonio piedāvās latvietim zemāka atalgojuma līgumu, to viegli būs iespējams pielīdzināt Ņujorkas "Knicks" vadībai. 

Porziņģis šajā vasarā kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, kas "Knicks", ja tā nepanāks ar viņu savlaicīgu vienošanos, ļaus piemēroties jebkura cita NBA kluba piedāvātajam. 

Tika arī ziņots, par to, ka Ņujorkas vienība nopietni apsverot nepiedāvāt Porziņģim maksimālo līgumu gaidāmajā vasarā. "New York Daily News" žurnālists Stefans Bondijs ziņo, ka Ņujorkas komanda nopietni apdomājot Porziņģa nākotni ar vienību. Komandas vadība līgumā plāno ieviest punktus par pilna atalgojuma saņemšanu tikai gadījumā, ja latvietis sezonas laikā būs aizvadījis konkrētu spēļu skaitu. 

Pagaidām nav skaidrības, kad latviešu superzvaigzne varētu atgriezties NBA laukumos. Ņujorkas klubs iepriekš pauda nostāju, ka nesteigsies ar Porziņģa sūtīšanu laukumā.

Pārbūvē esošā "Knicks" ar desmit uzvarām 40 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 14.vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

Galerija: Basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu