Atcelts aizliegums atrasties uz atsevišķu Rīgas ūdenstilpju ledus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

No šodienas, 8. janvāra, atcelts aizliegums iedzīvotājiem atrasties uz atsevišķu Rīgas administratīvajā teritorijā esošu ūdenstilpju ledus, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

Pašvaldība atgādina, ka pilnīgi drošs ledus tomēr nemēdz būt, tādēļ iedzīvotājiem jābūt piesardzīgiem.

Aizliegums patlaban neattiecas uz Bābelīti, Velnezeru, Dambjapurva ezeru, Ķengaraga dīķi, ūdenstilpēm Viesturdārzā, Vladimira Kudojara parkā un Uzvaras parkā, Mazjumpravas muižas dīķi, kā arī Māras dīķi, Juglas upes posmu no Brīvības gatves līdz Vidzemes alejai 1, Juglas ezera posmā no Murjāņu ielas 70 līdz Pelēdu ielai 19 (Garanskas kakts), teritorijā no Mazās Juglas ielas 41B līdz Nautrēnu ielai 2 (Brekšu kakts) un no Berģu ielas 160 k-5 līdz Ulža ielai 21 (Lielloks) ne tālāk kā 150 metrus no krasta līnijas.

» VUGD aicina nekāpt uz ūdenstilpju ledus

Tāpat aizliegums neattiecas uz Ziemeļupi pie SIA "Rīgas ūdens" bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas stacijas "Daugavgrīva", Bieķengrāvja posmu no Mūkusalas ielas 78A līdz Mazās Bauskas ielai 28 un Sarkandaugavas posmu no Kundziņsalas 10.līnijas 1A līdz Kundziņsalas 1. līnijai 10A ne tālāk kā 50 metrus no krasta līnijas.

Aizliegums atcelts arī Ķīšezera posmam no Ezermalas ielas 4V līdz Mailīšu ielai 47 (līcis), no Pāvu ielas 4B līdz Pāvu ielai 16 ne tālāk kā 100 metrus no krasta līnijas un no Draudzības ielas 41 līdz Jaunciema gatvei 231E (Nabas kakts) un Vecdaugavas posmam no Mangaļu prospekta 62A līdz Vēdzeļu ielai 4.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu