Par interneta apsmieklu kļūst apkaunojošs Ksenijas Sobčakas video (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas TV dīva Ksenija Sobčaka kļuvusi par sociālo tīklu lietotāju apsmiekla objektu - kameras visuredzošā acs atklājusi kādu nelāgu zvaigznes ieradumu, vēsta portāls "Postimees".

Sociālajā tīklā "Instagram" publicēts uzjautrinošs video ar bijušo prezidenta amata kandidāti un TV zvaigzni Kseniju Sobčaku - tajā viņa pieķerta, lasot grāmatu un nogaršojot sava deguna, kā var spriest pēc video, bagātīgo saturu.

» Pēc baumām par šķiršanos Ksenija Sobčaka krasi mainījusi imidžu

"Ksenijai Sobčakai patīk rakāties pa savu degunu. Visi mēs, protams, esam cilvēki un reizēm mēdzam tur kaut ko atrast, bet pēc tam to ēst! Ko jūs par to domājat? Ēdāt bērnībā, vai varbūt jau pieaugušā vecumā, puņķus?" teikts tekstā pie ievietotā video.

Kā izrādās, skandalozais video uzņemts jau 2010. gadā - TV dīvu kādā restorānā nofilmējis nejaušs aculiecinieks. Kāpēc video publicēts tikai tagad, nav zināms, taču sociālo tīklu lietotājiem tas radīja neizdzēšamu iespaidu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu