"Hotspur" ar VAR palīdzību pusfināla mačā pieveic "Chelsea"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Totenhemas "Hotspur" komanda otrdien ar Video tiesneša asistenta jeb VAR sistēmas palīdzību Anglijas Līgas kausa futbolā pirmajā pusfināla mačā ar rezultātu 1:0 (1:0) savā laukumā pieveica Londonas "Chelsea".

Vienīgos vārtus šajā mačā ar 11 metru soda sitiena palīdzību 26.minūtē iesita "Hotspur" zvaigzne Herijs Keins.

Pirms "pendeles" piešķiršanas "Chelsea" futbolisti bija pārliecināti, ka Keins pirms noteikumu pārkāpuma, ko veica viesu vārtsargs Kepa Arrisavalaga, atradies aizmugurē, tomēr tiesnesis Maikls Olivers pēc video atkārtojuma noskatīšanās secināja par pretējo un piešķīra 11 metru soda sitienu.

Tiesa, pēc mača "Hotspur" galvenais treneris Maurisio Početino atzina, ka viņam nepatīk VAR sistēma.

"Šoreiz mēs bijām ieguvēji no šīs sistēmas, tomēr pēc Pasaules kausa un Spānijas čempionāta pieredzes redzu, ka ne visi ir ar to laimīgi," norādīja Početino.

Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes cīņa notiks 22.janvārī.

Tikmēr otrā Līgas kausa pusfinālā tiksies Anglijas čempione Mančestras "City" un pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" komanda Bērtonas "Albion".

Aizvadītajā sezonā par Anglijas Līgas kausa uzvarētājiem kļuva Mančestras "City", kam tas bija piektais šādas raudzes tituls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu