Policija notver jauniešus, kuri parūpējušies par "mākslas darbiem" uz ēku sienām Miera ielā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nesen policistiem, pateicoties kāda aculiecinieku ziņai, ir izdevies notvert divus jaunekļus, kuri varētu būt saistīti ar vismaz daļu "mākslas darbu", kas izgrezno galvaspilsētas namu fasāžu sienas, vēsta LNT raidījums Degpunktā. 

Dažas minūtes pēc pusnakts Operatīvās vadības birojā saņemta ziņa par diviem huligāniem, kuri tik tikko redzēti Miera ielā.

Abi tumsnējie stāvi bruņojušies ar krāsas baloniņiem izdaiļojuši kādas ēkas sienu un tad nozuduši kur tumsā.

Tā kā tobrīd vistuvāk notikuma vietai bija viena no Pašvaldības policijas Centra pārvaldes patruļām, tieši viņiem dots uzdevums doties uz notikuma vietu. Tikai divas minūtes pēc

Aprunājoties ar abiem jaunekļiem, inspektoriem kļuva skaidrs, ka sienu ķēpājumi nav vienīgais jaunekļu veikums – vismaz viens no uzrunātajiem šajā vakarā bija uzpīpējis arī ko aizliegtu.

Ņemot vērā, ka aculieciniekam bija izdevies piefiksēt ne tikai aptuvenu pārkāpēju izskatu, bet arī sienas ķēpājuma vēstījumu, aizturētajiem jauniešiem nācās atzīties, ka šajā vakarā sabojāts ne viens vien īpašums.

Pēc tam, kad policisti piefiksējuši visus šajā vakarā atstātos "parakstus", abi aizturētie nogādāti tuvējā Valsts policijas iecirknī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu