Andris Kivičs draud piekaut jebkuru, kurš aizvainos Lieni (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/andriskivics

Pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījās karikatūra par sabiedrības dāmas Lienes Skulmes mīlas dzīvi, viņas draugs, mūziķis Andris Kivičs draudēja izrēķināties ar karikatūras autoru. Dienu vēlāk Kivičs nācis klajā ar jaunu paziņojumu.

"Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu. Un, iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes," nopietnus draudus izteicis Andris sociālajā vietnē "Facebook".

» Video: Saruna ar Liktenīgo - aktiera alter ego, ar kuru solīja izrēķināties Andris Kivičs

Šis paziņojums nav palicis nepamanīts, un ļaudis steiguši mesties to naski komentēt. Kamēr kāds iesaka Kivičam apmeklēt psihiatru, cits pazobojies par Kiviča rakstīšanas stilu un nopratis, ka mūziķis draud piekaut pašu Lieni, nevis viņas pāridarītājus.

Kā zināms, šī nav pirmā reize, kad Kivičs gatavojas palaist rokas, - 2005. gadā viņš smagi piekāva žurnālistu Juri Milleru, kurš dzeltenās preses izdevumā publicēja mūziķa dēla mātes un bijušās mīļotās sievietes Danas Dombrovskas kailfoto. 

Atgādinām, ka pērnā gada izskaņā Kivičs paziņoja, ka pamet sievu un divu bērnu māti Madaru Kiviču, lai būtu kopā ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

» "Tā juties es neesmu nekad!" Andris Kivičs šķiras no sievas un uzsāk jaunas attiecības

Pāris pēc attiecību sākšanas regulāri dalās ar kopīgiem foto no ikdienas dzīves. 

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu