Kaimiņš: Kiviča rakstīto sociālajos tīklos izvērtēs "KPV LV" Ētikas komisija (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.
Partijas "KPV LV" valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Mūziķa un partijas "KPV LV" biedra Andra Kiviča pēdējās dienās pausto sociālajos tīklos izvērtēs "KPV LV" Ētikas komisija, aģentūrai LETA pavēstīja partijas līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

KPV LV" Ētikas komisija ir saņēmusi iesniegumu no partijas biedriem par iespējamiem rupjiem izteikumiem un agresiju jeb iespējamiem ētikas kodeksa pārkāpumiem Kiviča rakstītajā, norādīja Kaimiņš.

Politiskais spēks absolūti norobežojas no Kiviča izteikumiem, un Kaimiņš akcentē, ka personīgi nekādā veidā nevar atbalstīt izteikumus, kas ir draudoši, pazemojoši, rupji un aizskar privātumu. Šādi izteikumi Kaimiņa ieskatā ir nepieņemami, akcentēja politiķis.

Kivičs sociālajos tīklos attiecībā uz kādu personu norādījis, ka būtu "pareizi" viņu "piekaut uz ielas", lai gan "tad jau atkal sāksies". To "KPV LV" biedrs pauda, reaģējot uz internetā izplatītu attēlu, kurā viņa draudzene esot attēlota kā nāve.

Savukārt šodien mūziķa kontā publicēts ieraksts, kurā viņš sola piekaut tos, kas pazemošot viņa draudzeni.

Mūziķis 13. Saeimas vēlēšanās starp "KPV LV" Rīgas vēlēšanu apgabala kandidātiem saņēma vislielāko svītrojumu skaitu un pēc saņemto punktu skaita palika 8. vietā sarakstā un netika ievēlēts Saeimā. Rīgas vēlēšanu apgabalā no "KPV LV" saraksta Saeimā tika ievēlēti pieci kandidāti, kuri saņēma vislielāko punktu skaitu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu