Rīgā nolaupīta sieviete? Sadzīviska strīda risināšanā iesaistās pašvaldības policija (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nakts vidū galvaspilsētas policija saņēmusi satraucošu ziņu - no Kārļa Ulmaņa gatves, iespējams, nolaupīta sieviete, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Kā raidījumu informē Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis, šī informācija nodota visām policijas ekipāžām. Pēc neilga brīža viena no policijas ekipāžām Krasta ielā pamanījusi meklēto automašīnu BMW.

Policisti uzsākuši sarunu ar automašīnas vadītāju, savukārt sievieti iesēdinājuši ekipāžas busiņā. Kad gados jaunā, acīmredzami apreibusī, jaunkundze iesēdināta policijas auto, inspektors sācis iztaujāt BMW šoferi, lai izdibinātu, kas tad patiesība noticis Pārdaugavā.

"Mēs vienkārši tajā VIADA sastrīdējāmies. Viņa gribēja uz tualeti. Viņa nokrita. Es viņu paņēmu rokās un atnesu atpakaļ uz mašīnu. Tur tā meitene aizbloķēja durvis, tur VIADA, lai… Nezinu, varbūt arī sabijās.

Es piekrītu, ka no malas tas varēja izskatīties ļoti slikti, bet meitene tiešām pati pakrita, un es viņu vienkārši atnesu atpakaļ uz mašīnu. Es saprotu, kā tas izskatījās, bet mēs vienkārši braucām un strīdējāmies," policistiem stāstīja šoferis.

 Kā skaidro Sadovskis, abas personas bijušas savstarpēji pazīstamas. Starp viņiem iepriekš bijis izveidojies konflikts. Pēc viņu stāstītā, sieviete bija iesitusi savam draugam, pēc tam vīrietis iesitis sievietei pretī. Neviena no abām iesaistītajām pusēm gan neizvirzīja nekādas pretenzijas par šo fizisko izrēķināšanos. Pēcāk sieviete paslīdējusi un nokritusi, bet viņas draugs viņu ienesis automašīnā, un viņi braukuši mājās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu