Medijs: "Knicks" sabojās Porziņģa karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas lielākā zvaigzne Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) gaidāmajā vasarā kļūs par ierobežoti brīvo aģentu. Vairākas komandas jau ir izteikušas savu interesi par basketbolistu, savukārt ESPN sporta apskatnieks Makss Kelermans uzskata, ka "Knicks" vienībai būtu jāatbrīvo Porziņģis no sava "lāsta," vēsta ESPN. 

Jau ziņojām, ka par Porziņģa pakalpojumiem nopietnu interesi izrāda Bruklinas "Nets" komanda, kura latvietim gatavojas piedāvāt maksimālo līgumu. Arī Dāvja Bertāna Sanantonio "Spurs" izteikusi savu vēlmi gaidāmajā vasarā cīnīties par latviešu superzvaigzni. 

ESPN sporta apskatnieks Makss Kelermans uzskata, ka Ņujorkas "Knicks" vienībai būtu jāatbrīvo Porziņģis, jo kopā ar šo komandu viņš nesasniegs neko. 

"Viņiem būtu jāatbrīvo Porziņģis. "Knicks" izbojās viņa karjeru. Ņujorkas organizācija ir viena no sliktākajām līgā. Jā, ir notikušas izmaiņas, taču tuvākajā nākotnē komanda neko nesasniegs. "Knicks" tikai izbojās Porziņģa labākos gadus, jo viņš būs līderis un seja vienai no sliktākajām komandām līgā," uzskata Kelermans. 

Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/LETA

Kelermans arī uzskata, ka latviešu sportistam ir iespēja kļūt par labāko basketbolistu līgā. "Viņš ir viens no dažiem basketbolistiem līgā, kurš kādu dienu varētu kļūt par labāko. Es neuzticos Ņujorkai, kā arī "Knicks" īpašniekam Doulanam."

Jau iepriekš tika arī ziņots par to, ka Ņujorkas klubs Porziņģim varētu nepiedāvāt maksimālo līgumu. "New York Daily News" žurnālists Stefans Bondijs ziņo, ka Ņujorkas komanda nopietni apdomājot Porziņģa nākotni ar vienību. Komandas vadība līgumā plāno ieviest punktus par pilna atalgojuma saņemšanu tikai gadījumā, ja latvietis sezonas laikā būs aizvadījis konkrētu spēļu skaitu. 

Pēdējā Kelermana piebilde bija par "Spurs" galveno treneri Gregu Popoviču, kurš latviešu basketbola zvaigzni spētu pacelt jaunos augstumos. 

"Bail pat iedomāties, ko Popovičs spētu izdarīt ar Porziņģi. Viņam ir nepieciešams tāda līmeņa basketbola speciālists," atzinis Kelermans.

Galerija: Basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis

Pagaidām nav skaidrības, kad latviešu superzvaigzne varētu atgriezties NBA laukumos. Ņujorkas klubs iepriekš pauda nostāju, ka nesteigsies ar Porziņģa sūtīšanu laukumā.

Pārbūvē esošā "Knicks" ar desmit uzvarām 41 spēlē Austrumu konferencē ieņem 14.vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

"Knicks" klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā katrā no mačiem vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu