"Balsojums daudz pastāsta." Cilvēki izsakās par Ašeradena demisijas pieprasījumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"KPV LV" pārstāvis Aldis Gobzems (no kreisās) un partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvis ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens.
"KPV LV" pārstāvis Aldis Gobzems (no kreisās) un partiju apvienības "Jaunā Vienotība" pārstāvis ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeima šodien noraidīja "Saskaņas" deputātu iesniegto pieprasījumu par neuzticības izteikšanu ekonomikas ministram Arvilam Ašeradenam (JV), un vairāki "Twitter" lietotāji ķērās spriest, kādas attiecības starp politiskajām partijām šis balsojums iezīmē.

Par Ašeradena demisiju nobalsoja deputāti no pieprasījumu iesniegušās "Saskaņas" frakcijas, kuriem piebalsoja "KPV LV" frakcija un deputāte Inguna Rībena (VL-TB/LNNK), kopā savācot 35 balsis. Pret Ašeradena demisiju nobalsoja 53 deputāti, bet Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) balsojumā atturējās.

"Jaunās vienotības" biedrs Dmitrijs Golubevs mudināja Jauno konservatīvo partiju apdomāt, ko labāk būtu bijis ņemt valdībā - Zaļo un zemnieku savienību vai "KPV LV"? Arī citi apsprieda partijas "KPV LV" izvēli balsojumā.

Par balsojumu izteicās "KPV LV" līderis Aldis Gobzems, kura komentārs izpelnījās mūziķa Guntara Rača uzmanību.

Savu interpretāciju balsojumam sniedza "Twitter" lietotāja ar vārdu - elza.

Toties cita "Twitter" lietotāja, Anita Legzdina, šim balojumam nemaz nesaskatīja jēgu. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu