Piektdienas horoskops: 11. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vāvere
Vāvere Foto: AFP / Scanpix

Horoskops piektdienai, 11. janvārim.

AUNS Vēlams būt piesardzīgākam ar visu, kas skar naudu un dokumentāciju. Šodien daudz veiksmīgāk spēsi tikt galā ar saimnieciska rakstura jautājumiem. Attiecībās ar mīļoto sapratīsies no pusvārda.

VĒRSIS Profesionālajā jomā spēsi izcelties ar savām zināšanām un praktiskajām iemaņām. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti jauni pienākumi. Privātajā dzīvē tieksies pēc mīļuma un saskaņas.

DVĪŅI Centies nedaudz mierīgāk uztvert apkārt notiekošo un būt nosvērtāks, risinot finansiālos jautājumus. Iespējams, ka labākus panākumus gūsi, strādājot vienatnē. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

VĒZIS Nebēdā, ja nesanāk gūt panākumus ar pirmo šāvienu, saņemies un droši mēģini vēl! Dienas pirmā puse atbilstošāka tehnisku jautājumu risināšanai, savukārt pēcpusdienā vari organizēt dažādas tikšanās.

LAUVA Veidosies labs kontakts ar kolēģiem. Nav izslēgts, ka kopīga darba rezultātā uzrādīsiet patiesi labus rezultātus. Šī diena var būt zīmīga Lauvām, kuras saistītas ar tirdzniecību, tūrismu un pavārmākslu.

JAUNAVA Notikumu ritējums ļaus mierīgi un nesteidzīgi paveikt plānotās lietas, atlikušo dienas daļu veltot privāta rakstura jautājumiem, attiecību lietām. Iespējams, veltīsi uzmanību arī atvasīšu skolas gaitām.

SVARI Ir vērts rūpīgāk ieklausīties augstākstāvošo sacītajā, pārliecināties, ka esi pareizi sapratis dotās norādes. Neļauj blakus lietām novērst savu uzmanību no galvenā, saglabā skaidrāku mērķa apziņu.

SKORPIONS Nav īstais brīdis, lai pieņemtu tālejošus lēmumus, kā arī kārtotu finansiālus, ar nekustamo īpašumu saistītus darījumus. Zvaigznes iesaka būt savaldīgākam un iecietīgākam attiecībās ar līdzgaitniekiem.

STRĒLNIEKS Savā rīcībā būsi enerģisks, mērķtiecīgs un pašaizliedzīgs. Diena piemērota saimnieciski organizatoriskām lietām. Jūtama loma panākumos būs veiksmei, labvēlīgai apstākļu sakritībai.

MEŽĀZIS Piemērots brīdis komandas darbam. Notikumi var prasīt mainīt paredzēto lietu kārtību, viest nelielas pārmaiņas darba organizācijā. Vakaru velti tuvinieku vajadzībām.

ŪDENSVĪRS Ja tev tiks dota rīcības brīvība, spēsi pilnībā īstenot paredzētos darbus. Savukārt, saņemot nemitīgas priekšniecības norādes, būs grūti koncentrēties, tikt galā ar psiholoģisko spriedzi.

ZIVIS Radošās ieceres ies uz urā. Nav izslēgts, radīsies iespēja paplašināt savu sadarbības partneru loku, kā arī gūt vērtīgu darba pieredzi. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs patīkama sapratne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu