Iespējams, Petraviča balsojusi pret dalību JV vadītā valdībā; izskanējušo informāciju deputāte nekomentē (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"KPV LV" deputāte Ramona Petraviča.
"KPV LV" deputāte Ramona Petraviča. Foto: Zane Bitere/LETA

Partijas "KPV LV" labklājības ministra amata kandidāte Ramona Petraviča (KPV LV) plaši nekomentē izskanējušo informāciju, ka kādā no frakcijas sēdēm politiķe būtu balsojusi pret piedalīšanos partiju apvienības "Jaunā Vienotība" vadītā valdībā.

Par to, ka Petraviča šādi varētu būt balsojusi, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Vaicāta, vai viņa frakcijā ir šādi balsojusi, ministra amata kandidāte norādīja, ka nevēlētos komentēt savu balsojumu.

Reizē politiķe norādīja, ka "KPV LV" frakcijā ikvienam deputātam ir tiesības paust savu subjektīvo viedokli, bet tas nav vērtējams kā frakcijas viedoklis. Ministra amata kandidāte norādīja, ka jau iepriekš ir plaši komentējusi savu nostāju.

Petreviča norādīja, ka frakcijas viedokli pauž tās priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Kā ziņots, Petraviča kā labklājības ministra amata kandidāte norāda uz nepieciešamību veicināt deinstucionalizācijas procesus, kā arī atbalstīt pensionārus, kuru darba stāžs nav atbilstoši novērtēts.

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis premjera amatam nolēmis nominēt "Jaunās Vienotības" politiķi, Eiropas Parlamenta (EP) deputātu Krišjāni Kariņu.

Kariņš piedāvājis veidot valdību, kurā būtu pārstāvētas piecas partijas - "Jaunā Vienotība", Jaunā konservatīvā partija, "KPV LV", "Attīstībai/Par" un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu