Ugunsgrēks Blaumaņa ielā lokalizēts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) pulksten 21.15 izdevies lokalizēt ugunsgrēku, kas bija izcēlies Rīgā Blaumaņa ielā neapsaimniekotā sešu stāvu ēkā, aģentūru LETA informēja VUGD.

Kopējā degšanas platība bija 160 kvadrātmetri, jo 30 kvadrātmetru platībā dega ēkas pirmais stāvs, 16 kvadrātmetru platībā ēkas otrais, sešu kvadrātmetru platībā ēkas trešais, 26 kvadrātmetru platībā ceturtais, 62 kvadrātmetru platībā ēkas piektais stāvs un bēniņi 20 kvadrātmetru platībā.

Jau ziņots, ka VUGD izsaukumu saņēma pulksten 19.08, jo no neapsaimniekotas ēkas uz Blaumaņa ielas Rīgā bija redzamas liesmas.

Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties, konstatēts, ka deg sešstāvu ēka, bija izveidojies spēcīgs sadūmojums un pastāvēja liesmu izplatīšanās draudi.

Ugunsgrēks bija izcēlies ēkai, kas atradās blakus esošajam tirdzniecības centram "Galleria Riga" un stiprā piedūmojuma dēļ tika izskatīts variants par cilvēku evakuēšanu no centra telpām.

Šobrīd ir ierobežota satiksme Blaumaņa ielā starp Brīvības un Tērbatas ielām.

Fotogalerija: Ugunsgrēks Blaumaņa ielā

Video: Ugunsgrēks Blaumaņa ielā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu