Sestdienas horoskops: 12. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Trušu karaliste Ziemassvētku tirdziņā Esplanādē, kas izveidota ar labdarības organizācijas "Zilais krusts" gādību.
Trušu karaliste Ziemassvētku tirdziņā Esplanādē, kas izveidota ar labdarības organizācijas "Zilais krusts" gādību. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops sestdienai, 12. janvārim.

AUNS Centies vērīgāk uzklausīt otro pusīti, parūpēties, lai partneris nejūtas vientuļš vai atstumts. Varbūt pavadiet dienu romantiskā divvientulībā, izbaudiet klusu izbraucienu pie dabas.

VĒRSIS Kāds Vērsis kravās somas, lai dotos aizraujošā ceļojumā, savukārt cits iesaistīsies jautrā draugu organizētā piedzīvojumā. No attiecībām brīvajiem var parādīties jaunas iepazīšanās iespējas.

DVĪŅI Būsi noskaņojies mierīgai atpūtai mājās. Tev būs laiks pārdomāt dzīvi, savus sasniegumus un saprast - vai vēlies, ko mainīt savā ikdienā. Dienas otrajā pusē nav izslēgti negaidīti ciemiņi.

VĒZIS Varēsi aizmirst par darbu un ļauties sev tīkamām lietām. Zvaigznes šobrīd iesaka pievērsties aktīvai atpūtai, atturēties no slinkošanas un pārmērīgas gastronomisko labumu baudīšanas.

LAUVA Dienas pirmo pusi velti ģimenes vajadzībām, atlicini laiku atvasīšu jautājumiem, viņu kārei pēc tavas uzmanības. Pēcpusdienā vari doties baudīt kopīgu atpūtu ar draugiem, ļauties nakts uzdzīvei.

JAUNAVA Nepretojies mājinieku aicinājumam kopīgi apmeklēt kādu izklaides pasākumu. Izkustēšanās ārpus mājas, vides maiņa lieliski palīdzēs izvēdināt galvu, noskaņot sevi jauniem sasniegumiem.

SVARI Būsi noskaņots uzorganizēt nelielu izklaides pasākumu pie sevis. Iecerētajās aktivitātēs pratīsi iesaistīt ģimenes locekļus. Kopsummā diena sniegs gana pozitīvu emociju, ļaus smelties jaunus spēkus.

SKORPIONS Ļauj beidzot sev pienācīgi atpūsties no ikdienas uztraukumiem un steigas. Pavadi laiku kopā ar draugiem, domubiedriem, izbaudi pirts procedūras vai arī fiziskas aktivitātes.

STRĒLNIEKS Būsi aizraujošs sarunu biedrs. Pratīsi ātri iekarot uzrunātās auditorijas uzmanību. Atbilstošs mirklis, lai veltītu laiku ar reklāmu, prezentācijām, radošo dzīves pusi saistītām lietām.

MEŽĀZIS Ja būsi apmierināts ar sasniegumiem materiālajā plānā, tad šobrīd baudīsi patiesi pelnītu atpūtu. Savukārt tie, kuri uzskatīs, ka vēl daudz kas darāms, nespēs mierīgi nosēdēt uz vietas.

ŪDENSVĪRS Tevī mājos lielisks noskaņojums, kurš tā vien mudinās veltīt laiku saviesīgiem pasākumiem, burziņam draugu lokā. Būtisks nosacījums, izvēloties sev kompāniju, būs radoša, bezrūpīga gaisotne.

ZIVIS Iespējams, paveiksi ne vien nepieciešamos mājas uzkopšanas darbus, bet arī izpalīdzēsi, kādam no tuviniekiem, dodot vērtīgus padomus, kā sakārtot viņa mīlas dzīvi. Vakarā vēlēsies kaislīgu izklaidi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu