Noskaidrots, cik pelna Nikolajs Baskovs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kļuvis zināms, ka Krievijas estrādes zvaigzne Nikolajs Baskovs pagājušajā gadā nopelnījis 442 miljonus rubļu (5,7 miljonus eiro), tagad vairākiem medijiem apkopojot aptuvenu mākslinieka ienākumu avotu sarakstu.

Par vienu koncertu Baskovs saņem vidēji 1,5 miljonus rubļu (19,5 tūkstošus eiro), savukārt par to, lai mākslinieks uzstātos privātā pasākumā, viņa honorārs ir 3,8 miljoni rubļu (49,2 tūkstoši eiro). Reklāmas līgumi māksliniekam sniedz ienākumus 136 miljonu rubļu apmērā (1,8 miljoni eiro).

Pateicoties darbam TV šovā "Sestdienas vakars ar Nikolaju Baskovu", kā arī par uzstāšanos dažādās citās TV programmās, dziedātājs nopelna aptuveni četrus miljonus rubļu mēnesī (51,8 tūkstošus eiro).

Tāpat mākslinieks saņem procentus no pretnovecošanās kosmētikas līnijas produktu pārdošanas - tas katru gadu viņam sniedz ienākumus aptuveni 500 tūkstošu rubļu apmērā (6,4 tūkstošus eiro).

Fotogalerija: Nikolajs Baskovs “Arēnā Rīga” priecē apmeklētājus ar šovu “Spēle”

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu