Pie skatītājiem nonāks Latvijā uzņemta komēdijseriāla “Radu būšana“ versija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Hofmanis

Kanālā TV3 no 11. februāra pirmdienās plkst. 21.00 skatītājus priecēs populārā un skatītāju iemīļotā ukraiņu komēdijseriāla “Radu būšana“ adaptācija latviešu valodā. Seriālu Latvijā veido producentu kompānija “Videometra”, kas plašu skatītāju mīlestību ir iemantojusi, veidojot seriālu “Viņas melo labāk”.

Rimvydas Martinaitis, seriāla producents stāsta, ka seriālā apvienosies sulīgs humors un ģimenes mīlestība, kas to padarīs par patiesu un viegli baudāmu izklaidi ikvienai paaudzei. ““Radiņi” ir seriāls, kas liks ģimenei pirmdienas vakarā sanākt kopā un baudīt laiku, kas mūsdienu pasaulē ir liela vērtība, lai arī bieži vien to aizmirstam.

Amizanto notikumu virknējumi mīsies ar profesionālu un atraktīvu aktierspēli.

Komanda unikālais atklājums ir Kates lomas atveidotāja un seriāla jaunākā aktrise Rasa Estere Ērgle, kas jau ir guvusi pieredzi uz Valmieras Drāmas teātra skatuves, taču kameru priekšā viņa stājās pirmo reizi. Tāpat sezonas laikā gaidāmi vairāki viesaktieri un citi pārsteigumi”.

Jautrais, pārpratumu un komisku situāciju piesātinātais seriāls stāstīs par četriem vecvecākiem, kas pieskata savu vienīgo mazmeitiņu Kati (Rasa Estere Ērgle), kamēr viņas vecāki Dace (Laura Atelsone) un Reinis (Emīls Kivelnieks) Grāvīši ir devušies atvaļinājumā.

Daces vecāki ir saimniecisks, vienkāršs, bet sirsnīgs lauku pāris Vanda un Ivars Cibuļi, kurus atveidos Ilze Pukinska un Juris Hiršs. Savukārt Reiņa vecāki – Rasma un Guntis Grāvīši ir intelektuāli pilsētnieki, kuru lomā iejutīsies Zane Burnicka un Normunds Laizāns.

Fotogalerija: Pašmāju TV parādīsies Latvijā uzņemta komēdijseriāla “Radu būšana“ versija

Kad abi tik atšķirīgo vecvecāku pāri nonāk vienā mājā, kur viņiem ir kopīgs uzdevums – rūpēties par mazo gudrinieci, prieku un acuraugu, visu ļoti mīļoto mazmeitiņu Kati, konflikti kļūs neizbēgami. Cīņa par mazmeitas pieskatīšanu un uzmanību pārvērtīsies dažādos izaicinājumos, piedzīvojumos un pārpratumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu