Aprīlī atjaunos tiešo aviosatiksmi starp Viļņu un Tbilisi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Aprīļa sākumā pēc desmit gadu pārtraukuma tiks atjaunota tiešā aviosatiksme starp Viļņu un Tbilisi, pirmdien paziņojusi Lietuvas valsts lidostu operatorkompānija "Lietuvos oro uostai".

Trīs reisus nedēļā uz Gruzijas galvaspilsētu nodrošinās Gruzijas nacionālā lidsabiedrība "Georgian Airways", kas Lietuvā līdz šim nav darbojusies. Ceļā pasažieriem būs jāpavada aptuveni trīs stundas.

Kā uzsvēris "Lietuvos oro uostai" Aviācijas pakalpojumu nodaļas vadītājs Aurims Stikļūns, jaunais maršruts ir ļoti svarīgs tiklab uzņēmējiem, kā tūrismam.

"Satiksmei starp abām galvaspilsētām būs stratēģiska loma tālākā biznesa kontaktu attīstīšanā un tūristu plūsmu palielināšanā. Pieprasījums pēc lidojumiem uz Gruziju pēdējo gadu laikā strauji audzis, tādēļ ticu, ka par šo maršrutu drīz vien tiks saņemtas pozitīvas pasažieru atsauksmes," viņš norādījis.

1993. gadā izveidotā lidsabiedrība "Georgian Airways" gadā apkalpo 800 000 pasažieru, veicot tiešos reisus uz 25 valstīm.

Savulaik maršrutā Viļņa - Tbilisi lidoja Lietuvas nacionālā aviosabiedrība "flyLAL - Lithuanian Airlines". Finansiālo grūtību dēļ tā pārtrauca darbību 2009. gada sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu