Ieskats jaunās pašmāju komēdijas "Klases salidojums" aizkadros (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jaunās komēdijas “Klases salidojums” aizkadri
Jaunās komēdijas “Klases salidojums” aizkadri Foto: Publicitātes foto

No 14. februāra kinoteātros visā Latvijā būs skatāma filmu “Svingeri” un “Blēži” radošās komandas jaunākā komēdija “Klases salidojums”. Mēnesi pirms pirmizrādes ir publiskota atklāta filmēšanas aizkadru fotogrāfiju izlase. Ir skaidrs - būs karsti un vienaldzīgo nebūs.

“Klases salidojums” ir stāsts par trīs vīru draudzību, kas izturējusi teju pusgadsimta laika pārbaudi. 25 gadus pēc skolas absolvēšanas, viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu un piedzīvojumi var sākties!

Spilgta četrdesmitgadnieku krīze un personiskas atklāsmes, par kurām grūti runāt pat draugu lokā, filmā tiks rādītas neslēpjoties un ar kārtīgu devu humora. Viens no filmas galvenajiem tēliem, kuru atveido Ainārs Ančevskis, ir no dzīves noguris ģimenes galva, kurš nespēj pārdzīvot to, ka viņa dzīve ir kļuvusi par rutīnu. Juris Kaukulis spēlē mūžīgi jauno rokeri, kuram pielūdzējas ir visās aizkulisēs, tomēr pats viņš nespēj izveidot pilnvērtīgas attiecības. Savukārt trešo draugu, kura lomā iejuties Imants Strads, nesen pametusi sieva, tādējādi iedragājot viņa vīrieša pašpārliecinātību.

Fotogalerija: Jaunās komēdijas “Klases salidojums” aizkadri

“Klases salidojumā" redzēsim arī tādus iemīļotus aktierus kā Elīna Vāne, Ieva Puķe, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Meiers un daudzus citus. Filmas producents ir Kristians Alhimionoks un producējošā kompānija ir “Platforma Filma”. Filmu Latvijas kinoteātros izplata “Labs Kino”. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu