Ēģiptē pazudušo šovu zvaigzni gūstā turējis bijušais draugs; meitenes dzīvība esot briesmās (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ marakatarska

Pirms pāris dienām medijus pāršalca ziņas, ka Ēģiptē pazudusi šovā "OKartes skatuve" iepazītā Māra Katarska, taču pēc tam viņa atradusies. Tagad gan tapis zināms, ka meitene 14. janvārī atkal pazudusi. 

Par aktuālajiem jaunumiem savos sociālajos tīklos pavēstīja Māras draudzene un dziedātāja Laura Raila, lūdzot cilvēkus ziedot, lai Māras mamma un māsa varētu nokļūt Ēģiptē un atrast jauno dziedātāju.

"Hurgadā pazudusi Māra Katarska. Zināms, ka viņu turēja gūstā drausmīgos apstākļos viņas bijušais draugs (ko pati apstiprināja). Iesaistīta gan Latvijas vēstniecība, gan policija. Policijai izdevās viņu atrast, bet neizdevās nokoordinēt viņas drošu nogādāšanu slimnīcā, un viņa ir atkārtoti pazudusi 14. janvārī ap plkst. 1:30 naktī. Viņa ir briesmās, katra stunda ir no svara," rakstīja Raila. 

Kā liecina Māras māsas ieraksts "Facebook" grupā "Meklējam Māru" - vīrietis esot Māru smagi piekāvis. Tāpat tuviniekiem ir bažas, ka Māra varētu būt sazāļota.

Iepriekš par Māras pazušanu ziņoja viņas mamma - kopš 8. janvāra Māru nebija iespējams sazvanīt, tomēr jaunā sieviete atradusies un 13. janvārī vietnē "Facebook" paziņojusi, ka ir drošībā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Māra Katarska (@marakatarska) on

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu