Ceturtdienas horoskops: 17. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Horoskops ceturtdienai, 17. janvārim.

AUNS Darba ziņā šī var izrādīties samērā nesteidzīga diena, kura ļaus atskatīties uz padarīto un pārliecināties, ka tajā nav pieļautas kādas neuzmanības kļūdas. Mīlas jomā var uzbangot jaunas kaislības.

VĒRSIS Kavēkļus var sagādāt kāda kolēģa nespēja pildīt solīto, taču tu pratīsi rast izeju no situācijas. Nav izslēgts, ka pašam nāksies paveikt citam paredzēto darbu, taču rezultāti būs tā vērti.

DVĪŅI Vajadzēs būt lietas kursā par jaunumiem savā darbības sfērā. Pilnīgi iespējams, ka izjutīsi nepieciešamību apgūt jaunas iemaņas. Šodien aizsāktajam var būt jūtama atbalss tavā karjeras attīstībā.

VĒZIS Komunikācijā ar kolēģiem var parādīties nesaskaņas darba organizācijas jautājumos. Savā nostājā atturies no vienkāršas iespītēšanās, labāk centies kāroto panākt ar diplomātijas un kompromisu palīdzību.

LAUVA Esi pacietīgāks, veicot ikdienišķos pienākumus. Centies maksimāli koncentrēties darāmajam, citādi tev ātri vien var piezagties neuzmanības kļūdas. Šodien vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem.

JAUNAVA Kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var rasties vajadzība doties neplānotā komandējumā. Rēķinies, ka šobrīd plāni var mainīties ik pa stundai, līdz ar ko panākumos svarīga loma būs pielāgošanās spējām.

SVARI Var pastiprināties vēlme gūt sabiedrības atzinību un novērtējumu. Šī var izrādīties zīmīga diena ar skatuves dzīvi, masu medijiem saistītajiem. Attiecībās ar mīļoto pratīsi uzturēt kaislību dzirksti.

SKORPIONS Būsi lietišķs un nopietns it visā, kas skar darbu, biznesu. Spēsi veiksmīgi risināt juridiska rakstura jautājumus, tikt galā ar tehniska rakstura niansēm. Veiksmīgāks brīdis Skorpioniem priekšniekiem.

STRĒLNIEKS Labprāt uzņemsies līdera lomu, meklēsi jaunus izaicinājumus. Priekšniecība, manot tavu enerģiskumu, var apsvērt uzticēt tev nopietnākus pienākumus. Mājas dzīvē tieksies pēc miera un saticības.

MEŽĀZIS Tu it visā vadīsies pēc saprāta balss. Ja darba lietām šāda pieeja būs kā radīta, tad privātajā dzīvē partneris tev var pārmest jūtu trūkumu. Tāpēc mīlas dzīvē centies vairāk ieklausīties otrajā pusītē.

ŪDENSVĪRS Darbā svarīgi neļauties steigai, censties visu darīt pēc iespējas sistemātiskāk! Saņemot norādes no priekšniecības, pārliecinies, ka esi visu pareizi sapratis. Šodien atturies sākt jaunas lietas.

ZIVIS Vajadzēs rast izteiktāku balansu starp darbu un mājas dzīvi. Neļauj, lai profesionālās lietas sāk bremzēt attiecības ar tuviniekiem, kā arī pārliecinies, ka nesaskaņas ar mīļoto neietekmē darba kvalitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu