Azarenka kaujinieciski noskaņota atgriezties virsotnē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kādreizējā planētas pirmā rakete sieviešu tenisā Viktorija Azarenka no Baltkrievijas ir kaujinieciski noskaņota atgriezties virsotnē.

2012. un 2013.gada čempione Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāja Azarenka, kura WTA rangā ieņem 53.vietu, šī gada turnīra pirmajā kārtā ar 7-6 (7:5), 4-6, 2-6 piekāpās vācietei Laurai Zīgemundai, kura reitingā ieņem 110.pozīciju.

"Viennozīmīgi, nedemonstrēju savu labāko spēli. Tomēr tas mani neapturēs. Neatkarīgi no tā, cik smagi, man no tā ir jāmācās. Man nav pieredzes, kā pārvarēt kritumus, tāpēc šī ir laba mācību stunda," teica Azarenka.

2016.gada decembrī viņa laida pasaulē dēlu Leo, bet pēc tam ilgstoši tiesājās ar savu bijušo dzīvesbiedru, kā dēļ nevarēja atstāt ASV.

"Man ir bijuši savainojumi, bet nekad nav bijuši kritumi rezultātos. Šajā situācijā nav viegli būt pozitīvai, bet man nav izvēles," pauda Azarenka.

29 gadus vecā Azarenka karjeras laikā izcīnījusi 20 WTA titulus, bet pēdējo reizi pie trofejām tika 2016.gadā, kad uzvarēja trīs turnīros. Aizpērn viņa rangā atkrita uz 978.vietu, bet pēc tam pakāpeniski centusies atgriezties virsotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu