Valdis Valters pametis sporta raidījumu "Hattrick"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Televīzijas raidījumu vadītājs, bijušais basketbolists Valdis Valters (no kreisās) un žurnālists Armands Puče piedalās televīzijas kanālu STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākumā.
Televīzijas raidījumu vadītājs, bijušais basketbolists Valdis Valters (no kreisās) un žurnālists Armands Puče piedalās televīzijas kanālu STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākumā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Populārais pašmāju sporta raidījums "Hattrick" pie saviem skatītājiem atgriezīsies februārī. Tiesa, raidījums būs veicis pamatīgas izmaiņas, jo tajā vairs neredzēsim līdzšinējo tā vadītāju Valdi Valteru. 

61 gadus vecais Valters bija viens no raidījuma aizsācējiem, kā arī idejas autoriem. Tagad basketbola leģenda ir nolēmusi aiziet no televīzijas ekrāniem, tiesa Valters raidījumam tiks piesaistīts uz atsevišķiem sižetiem. 

Pats Valters šo situāciju arī komentējis raidījuma Facebook lapā. 

"No televīzijas aiziet pieņēmu jau sezonas sākumā. Palieku komandā uz sižetiem. Prieks, ka "Hattrick" turpinās savu ceļu," komentējis bijušais basketbolists.

Valters arī komentējis to, ka tam nav nekāda sakara ar nesen publiskotajām bijušās Valsts drošības komitejas (VDK) lietām. "Nekāds sakars tam nav. Lēmums jau sen tika pieņemts," komentējis Valters. 

Jāpiemin, ka jaunajā sezonā "Hattrick" raidījums piedzīvos pamatīgas pārmaiņas, jo Armandam Pučem un Raivim Vidzim pievienosies vairāki Latvijā zināmas sporta personības. 

"Hattrick" raidījumam pievienojies basketbolists Kaspars Kambala, bijušais futbolists Māris Verpakovskis, sporta žurnālis Jānis Matulis, kā arī bijušais hokejists Oļegs Sorokins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu