Pēc iesprūšanas ledusskapī Floridā nomirst trīs mazi bērni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mājas pagalms, kur ledusskapī tika atrasti trīs mirušie bērni.
Mājas pagalms, kur ledusskapī tika atrasti trīs mirušie bērni. Foto: AP/Scanpix

ASV, Floridas pavalstī, pēc iesprūšanas ledusskapī bojā gājuši trīs mazi bērni - atsaucoties uz policiju, vēsta raidorganizācija BBC.

Trīs bērni bija vienu, četrus un sešus gadus veci. Pirms nelaimes viņi spēlējās ārā pie mājām, līdz nolēma iekāpt ledusskapī, kas bija pamests dārzā.

Bērnus atrada divas sievietes, taču viņu dzīvības nespēja glābt.

Policijai nav aizdomas par noziegumu, tomēr lieta izskatīšanai tiks nosūtīta apgabala prokuroram.

Tiek uzskatīts, ka pēc iekāpšanas ledusskapī tā durvis aizcirtušās un no iekšpuses nebija atveramas, kā rezultātā bērni nomira no nosmakšanas, paziņojumā paudis Suvonnijas apgabala šerifs.

"Man trūkst vārdu, lai paustu, cik satriekts es esmu," preses konferencē teica apgabala šerifs Sems Seintdžons.

"Katrreiz, kad darīšana ar bērniem un ko tamlīdzīgu un kad viņi aiziet bojā šādā veidā, tas liek sirdij iesāpēties."

Vietējie mediji vēsta, ka viengadīgā meitene un viņas sešgadīgais brālis dzīvojuši kopā ar vecmammu. Abu bērnu četrgadīgais draugs un viņas māte arī dzīvoja turpat.

Policija vēsta, ka pirms nelaimes bērnus pieskatījusi māte.

"Viņai bija jāaiziet uz labierīcībām," teica šerifs Seintdžons. "Viņa bija prom uz kādām 10 vai 15 minūtēm. Kad viņa atgriezās, bērni bija pazuduši."

Pēc tam četrgadīgās meitenes māte pamodināju pārējo divu pazudušo bērnu vecmāti, kura bija gulējusi, gatavojoties darbam vakara maiņā.

Abas sievietes pārmeklēja apkārtējo teritoriju un māju kaimiņos, un galu galā atrada bērnus ledusskapī. Neviens no bērniem neelpoja, un viņi tika nogādāti slimnīcā, bet mēģinājums glābt viņu dzīvības bija nesekmīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu