Uzvedās pārāk skaļi. Saspiežot ar mašīnas krēslu, Lielbritānijā nežēlīgi nogalina trīsgadnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lielbritānijas policija; ilustratīvs foto.
Lielbritānijas policija; ilustratīvs foto. Foto: AFP / Scanpix

Lielbritānijā bojā gājis trīsgadīgs zēns pēc tam, kad mašīnā bērna mātes puisis atgrūda atpakaļ pasažiera krēslu, jo priekš viņa bērns uzvedās pārāk skaļi, vēsta raidorganizācija BBC.

Trīs gadus vecais Alfijs Lembs sauca pēc mammas, kad pēkšņi apklusa.

Tiek vēstīts, ka bērna māte, 23 gadus vecā Adriana Hoare, pērn februārī meloja policistiem, sakot, ka Alfijs atradās taksī, kad aizmidzis un nebija vairs pamodināms. 

Viņa un viņas puisis Stefans Vatersons noliedz apsūdzību par slepkavību bez iepriekšēja nodoma.

25 gadus vecais Vatersons sēdēja pasažiera sēdeklī, kad, kā tiek vēstīts, dusmās divas reizes pagrūda krēslu atpakaļ. Tobrīd Alfijs bija norāpies lejā uz aizmugures sēdekļa kāju nodalījumu.

Mašīnu vadīja ģimenes paziņa Markuss Lembs.

Bērna māte sēdēja aizmugures sēdeklī, kamēr dēls gulēja lejā pie viņas kājām.

Mašīnas vadītājs, 22 gadus vecais Markuss Lembs, policijai stāstīja, ka viņi bija atpakaļceļā no iepirkšanās, un tobrīd mašīnā bez abiem apsūdzētājiem, Vatersona un Hoares, atradās arī viņa toreizējā draudzene, 19 gadus vecā Emīlija Viljamsa.

Markuss Lembs atceras bērna māti kliedzam uz Alfiju, kurš tobrīd brēcis un raudājis. Viņš apgalvo, ka dzirdējis Adrianu iepļaukājam bērnu. Tad, Alfijam saucot pēc mammas, pasažiera sēdeklis pavirzījās atpakaļ.

Tikai tad, kad viņi nonākuši Adrianas un viņas puiša mājās, viņš apjauta, ka kaut kas nav lāga, apgalvo Markuss Lembs.

"Ko tu esi izdarījis?" teica Adriana, kad Stefans izņēma Alfiju no mašīnas, atceras Markuss.

Prokurors Dankans Etkinsons ziņojis, ka, pēc patologa slēdziena, zēns nomiris no nosmakšanas.

Kad Stefans Vatersons atgrūda krēslu atpakaļ pirmoreiz, pārējie pasažieri ievēroja, ka tas traucē Alfijam elpot, tāpēc Vatersons pabīdīja krēslu uz priekšu.

"Taču, kad Alfijs atsāka trokšņot, Vatersons apzināti pavirzīja savu krēslu atkal atpakaļ un turēja šādā pozīcijā, saspiežot Alfiju, kurš tikmēr atkal izrādīja grūtības elpot, līdz zēns, vēstot nelaimi, tapa kluss," teicis prokurors.

Bērna māte par zēnu bija atbildīga, taču nedarīja neko, piebildis prokurors.

Lai gan Markuss Lembs mēģināja atgriezt bērnu pie dzīvības, policijai un mediķiem bija skaidrs, ka, pirms tika saņemts izsaukums 1. februāra vakarā, Alfijs jau kādu laiku bija miris.

Vēlāk policija ieguva novērošanas kameras ierakstu, kas apstiprināja, ka mašīnā atradās Adriana Hoare, Stefans Vatersons, Markuss Lembs un viņa bijusī draudzene Emīlija Viljamsa.

Kopš negadījuma, bērna māte un Vatersons mēģinājuši ietekmēt pārējos divus klusēt par notikušā apstākļiem.

Sagaidāms, ka prāva ilgs četras nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu