Ortisa menedžeris: Esam gatavi cīnīties ar Usiku jebkurā laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Jau ilgāku laiku medijos klīst runas par iespējamo boksa cīņu starp ukraini Oleksandru Usiku un kubieti Luisu Ortisu. Kā vēsta portāls boxingscene.com, tad neviens no Usika pārstāvjiem ar Ortisa komandu neesot sazinājies. 

Jūlijā Usiks triumfēja Pasaules boksa supersērijas finālā, pārspējot Muratu Gasijevu no Krievijas, bet pusfinālā viņš uzveica Latvijas vadošo bokseri Mairi Briedi, kurš toreiz cieta savu karjeras pirmo neveiksmi.

Tāpat novembra sākumā Usiks astotajā raundā nokautēja britu bokseri Toniju Beljū, tādējādi aizstāvēja savas WBC, WBO, IBF un WBA čempionu jostas. 

Jau ilgu laiku klīst baumas par to, kurš varētu būt Usika nākamais pretinieks. Medijos izskanējušas ziņas, ka tas varētu būt 39 gadus vecais Kubas bokseris Luiss Ortis. Tiesa, Ortisa menedžeris Džeijs Himenezs norāda, ka neviens no Usika komandas pārstāvjiem ar viņu nav sazinājies.

"Neviens pat nav mums zvanījis. Esmu pamanījis, ka daudzi izmanto Ortisa vārdu, lai uzkurinātu intrigu, taču tad viņi pazūd," izteicies Himenezs. 

Foto: AFP/SCANPIX

32 gadus vecais Usiks savas karjeras laikā uzvarējis visās 16 cīņās, turklāt 12 reizes pretiniekus nokautējis. 

Ortisa menedžeris ir pārliecināts, ka viņa bokserim nebūtu nekādu problēmu pret Usiku. Kā arī Ortisa komanda ir gatava aizvadīt cīņu jebkurā laikā.

"Esam gatavi cīnīties ar Usiku jebkurā laikā. Manuprāt, Ortis ir ļoti labs bokseris, tādēļ viņam problēmas pret Usiku nebūtu," atzinis Himenezs. 

Galerija: Usiks nokautē britu Toniju Beljū

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu