Pakjao: Arī 40 gados man ir, ko pierādīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Menijs Pakjao
Menijs Pakjao Foto: AP/Scanpix

Filipīniešu bokseris Menijs Pakjao, kuram decembra vidū apritēja 40 gadi, gatavojas savai 70.cīņai profesionālajā boksā un vēlas pierādīt, ka vecums ir tikai skaitlis. Sportists arī uzsver to, ka vēl šajā vecumā viņam ir, ko pierādīt, vēsta BBC Sport. 

Pakjao sestdien Lasvegasā aizvadīs savu 70.cīņu profesionālajā boksā, spēkojoties ar Edrienu Broneru. Pats sportists pirms gaidāmās cīņas atzinis, ka šī cīņa viņam būs liels izaicinājums. 

"Šī cīņa būs liels izaicinājums, jo tā būs mana pirmā cīņa pēc 40 gadu sasniegšanas. Vecums ir tikai skaitlis. Galvenais, kā trenējies un cik smagi strādā. Man ir, ko pierādīt," atzinis Pakjao.

Foto: AP/Scanpix

Filipīnieša pretinieks ir 29 gadus vecais Broners, kurš savas karjeras laikā ir paspējis iekulties dažādos skandālos. Bronera iesauka ir "Problēma" (The Problem), kas tieši atspoguļo sportista uzvedību gan ringā, gan ārpus tā. 

Pats Broners ir pārliecināts par savām spējām pieveikt Pakjao.

"Paskatieties uz manām pēdējām piecām cīņām. Esmu pieveicis vairākus čempionus, tādēļ man neinteresē tas, cik daudz titulus Pakjao ir izcīnījis," izteicies Broners. 

Pakjao savas karjeras laikā 69 cīņās svinējis 60 uzvaras, septiņas reizes cīnījies neizšķirti un piedzīvojis divus zaudējumus.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu