Piektdienas horoskops: 18. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Garlaikots kaķis
Garlaikots kaķis Foto: pixabay.com

Horoskops piektdienai, 18. janvārim.

AUNS Nedēļa var iesākties ar nelieliem pārbaudījumiem darba lietās. Iespējams, starp tevi un augstākstāvošajiem var rasties konfliktsituācijas. Galvenais, saglabā vēsu prātu un centies būt diplomātisks!

VĒRSIS Negaidīsi, kad tev izkritīs laimīgā loze, bet aktīvi strādāsi savu mērķu sasniegšanai, galvenokārt paļaujoties uz paša ieguldīto darbu, neatlaidību. Šodien vari kārtot darīšanas ar valsts iestādēm.

DVĪŅI Darba būs patiesi daudz, tāpēc esi tālredzīgs, koncentrējies svarīgākajam un neļauj maznozīmīgiem sīkumiem novērst savu uzmanību. Iespējams, kāds no kolēģiem spēs sniegt palīdzīgu roku.

VĒZIS Esi pārliecinātāks par sevi, nebaidies uzņemties iniciatīvu, likt manīt augstākstāvošajiem, ka esi gatavs ieņemt nopietnāku amatu. Dienas otrajā pusē var aktualizēties ar transportu, loģistiku saistīti jautājumi.

LAUVA Vēlams būt piesardzīgākam it visā, kas skar dokumentāciju, līgumu parakstīšanu, dažādu formalitāšu kārtošanu. Šodien veiksmīgākas noteikti būs kolektīvas aktivitātes un radoši pasākumi.

JAUNAVA Diezgan liela nozīme panākumos būs spējai sevī uzturēt labu garastāvokli. Centies vairāk koncentrēties uz dzīves pozitīvajām lietām, negācijas novirzot otrajā plānā. Dienas izskaņu velti ģimenei.

SVARI Mācēsi ikkatrā situācijā saskatīt pozitīvo, gūt no notiekošā maksimālu labumu sev. Nav izslēgts, tev izdosies iegūt priekšniecības labvēlību kāda sevis iecerēta projekta īstenošanai.

SKORPIONS Tev lieliski izdosies tikt galā ar saimnieciskām un tehniskām lietām. Priekšnieki Skorpioni, visticamāk, saskatīs nepieciešamību veikt zināmus pārkārtojumus padoto darba organizācijā.

STRĒLNIEKS Būsi aktīvs, labprāt atradīsies notikumu epicentrā, uzņemsies sava veida līdera lomu. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi koķetīgs. Nav izslēgts, kāds Strēlnieks iemantos sev jaunu pielūdzēju.

MEŽĀZIS Labprāt turpināsi iesāktās lietas, jo īpaši tāpēc, ka jutīsi panākumu tuvumu. Diena piemērota organizatorisku jautājumu risināšanai, lietišķām pārrunām un jaunu plānu kaldināšanai.

ŪDENSVĪRS Spēsi ātri noorientēties situācijā un pieņemt pareizos lēmumus. Nav izslēgts, tev izdosies atrisināt kādu sen sasāpējušu jautājumu. Šodien daudz ko sasniegsi, pateicoties savam attapīgumam.

ZIVIS Vajadzēs nedaudz vairāk pacietības, lai plūktu tik kārotos panākumu laurus. Centies nedaudz mierīgāk raudzīties uz notiekošo, neļaut sakāpinātajām emocijām ņemt virsroku pār sevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu