Konflikti, provokācijas un neveiksmes. Pāvels Globa atklāj, kurām Zodiaka zīmēm 2019. gads nebūs veiksmīgs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Pēc daudzu astrologu domām, 2019. gads būs pārmaiņu laiks. Daudzām Zodiaka zīmēm tas būšot veiksmīgs, tomēr būšot arī izņēmumi. Pazīstamais astroloģijas eksperts Pāvels Globa 2019. gada horoskopā izcēlis trīs Zodiaka zīmes, kurām šogad neklāsies viegli konfliktu, provokāciju un neveiksmju dēļ, vēsta portāls "Postimees". 

Auns

Aunu neveiksmju cēlonis šogad būšot šīs Zodiaka zīmes agresīvā pieeja lietām. Viņi paši kļūšot par provokāciju un konfliktu dalībniekiem.

Astrologs šīs zīmes pārstāvjus mudina atturēties no agresīvas pieejas, rekomendē nogludināt asumus un strīdus, neiesaistīties konfliktos. 

Dvīņi

Dzeltenās Cūkas gads Dvīņiem kļūs par īstu lielu pārmaiņu gadu. Pēc Globas domām, Urāns un Neptūns apvienos spēkus pret šo Zodiaka zīmi. Tas turpināšoties līdz pat 20. jūnijam.

Šajā periodā Dvīņus gaida daudzas nepatikšanas, tomēr astrologs iesaka šīs neveiksmes uztvert kā izaugsmes iespējas.

Savlaicīgi analizējot, arī Dvīņiem esot iespēja šo gadu pārvērst visnotaļ veiksmīgā. 

Zivis 

Arī Zivīm šis būšot sarežģīts gads. Uz šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem lielu ietekmi atstāšot Venera - tāpēc gaidāmi bieži konflikti un nesaprašanās ģimenē. 

Zivīm šīs krīzes pārvarēšana būšot viens no lielākajiem 2019. gada izaicinājumiem.

Tomēr šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem gaidāmi arī pozitīvi momenti - februārī iespējama veiksme profesionālajā jomā, tomēr - lai tā notiktu - Zivīm esot pozitīvi jānoskaņojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu