Bļugers turpina rezultatīvi spēlēt AHL čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komanda cieta zaudējumu.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (2:1, 1:2, 1:2) piekāpās Ročesteras "Americans" vienībai.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās mača ceturtajā minūtē, kad laukuma saimnieki atklāja cīņas rezultātus. Viņš šajā duelī veica vienu metienu pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Bļugers šosezon 47 spēlēs guvis 17 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, būdams komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Citā mačā uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) pārspēja Klīvlendas "Monsters", kur spēlē latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Jevpalovs šajā mačā ar rezultativitāti neatzīmējās. Viņš šosezon 40 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Kivlenieks bija ārpus pieteikuma.

Savukārt šobrīd Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" rīcībā esošā uzbrucēja Rūdolfs Balcera pārstāvētā AHL komanda Belevilas "Senators" piektdien viesos ar 3:5 (0:2, 2:1, 1:2) piekāpās Sirakjūsas "Crunch" vienībai.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 43 punktiem 41 spēlē atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 38 punktiem 40 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas piektajā vietā ar 42 punktiem 41 mačā ir Lavālas "Rocket", sesto vietu ar tikpat punktiem 44 cīņās ieņem Belevilas "Senators", bet septītā ar 41 punktu 39 dueļos ir Klīvlendas "Monsters".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu