Vācijas bobslejiste Šnaidere svin otro uzvaru sezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Štefānija Šnaidere (no labās) un Anna Kristīna Straka
Štefānija Šnaidere (no labās) un Anna Kristīna Straka Foto: AP/Scanpix

Vācijas bobsleja pilotes Štefānijas Šnaideres un stūmējas Annas Kristīnas Strakas bobsleja ekipāža sestdien Īglsā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa piektajā posmā.

Šnaideres ekipāža pirmajā braucienā bija trešā, bet otrajā uzrādīja ātrāko laiku, nodrošinot uzvaru.

Otro vietu ieņēma vēl viena vāciete, olimpiskā čempione Mariama Jamanka, kura savai tautietei divu braucienu summā zaudēja 0,11 sekundes. Savukārt vēl sešas sekundes simtdaļas lēnāka bija amerikāniete Eleina Mejersa-Teilore, kura ir pašreizējā pasaules čempione.

Šīs sezonas piecos Pasaules kausa posmos Jamanka guvusi trīs uzvaras, bet Šnaiderei ir divi panākumi.

Pasaules kausa kopvērtējumā līdere ar 1095 punktiem ir Jamanka, kamēr otrā ar 986 punktiem ir Šnaidere, bet trešajā vietā esošā Vācijas bobslejiste Anna Kēlere ieguvusi 936 punktus.

Plkst.15 pēc Latvijas laika pirmo braucienu aizvadīs vīru divnieku ekipāžas, bet svētdien Īglsas trasē spēkosies četrinieki.

Sezonas turpinājumā notiks posms Šveices kalnu kūrortā Sanktmoricā, bet sezona noslēgsies Ziemeļamerikā ar diviem posmiem Leikplesidā un Kalgari. Sezonas noslēgumā Vistleras trasē Kanādā norisināsies pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu