Svētdienas horoskops: 20. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Horoskops svētdienai, 20. janvārim.

AUNS Tev šķitīs, ka esi lietišķs, kodolīgs saskarsmē ar tuviniekiem, taču ģimenes locekļi, tavu uzvedību var raksturot kā strauju un pārlieku asu. Der apzināties, ka patiesība vienmēr ir kaut kur pa vidu!

VĒRSIS Varēsi nesteidzīgi rosīties pa māju, paveikt nepieciešamos saimniecības darbus un tad ļauties bezrūpīgai atpūtai. Attiecībās ar ģimenes locekļiem valdīs patīkama un abpusēja sapratne.

DVĪŅI Zvaigznes iesaka neķerties klāt vienlaicīgi divām lietām, jo tā visticamāk tu nepabeigsi nevienu. Šodien vispār ieteicamāk paslinkot, neaiztikt lietišķos jautājumus, veltīt uzmanību attiecību jautājumiem.

VĒZIS Tavu prātu nodarbinās mīlas līkloči, kuri pēdējā laikā būs kļuvuši sarežģītāki, grūtāk izprotami, neprognozējami. Lai viestu lielāku skaidrību notiekošajā, tev būs nepieciešams izrunāties ar kādu par to.

LAUVA Piemērots brīdis, lai ļautos asākām izjūtām, sarīkotu sev nelielu piedzīvojumu. Iespējams, arī mīļotais būs pierunājams, kam neikdienišķākam. Galvenais, nemeklē krāšņas izjūtas, esot pie stūres!

JAUNAVA Mēģini atslēgties no ikdienas uztraukumiem un ļaut savai nervus sistēmai pienācīgi atpūsties! Daudz pozitīvu emociju var sniegt kopīgi pavadītais laiks ar atvasītēm. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

SVARI Sev kārotās lietas, attiecībās ar mājiniekiem, spēsi panākt ar diplomātijas un laba garastāvokļa palīdzību. Ar atvasītēm sapratīsies no pusvārda. Kopīgi pavadītais laiks sniegs plašu emociju gammu.

SKORPIONS Daudz domāsi par dzīves filozofisko, netveramo pusi. Labprāt apspriedīsi dziļdomīgus jautājumus, ar līdzīgu uzskatu piekritējiem. Dienas otrajā pusē iespējamas patīkamas atkalredzēšanās.

STRĒLNIEKS Tīkosi pēc apkārtējo uzmanības, komplimentiem. Nav izslēgts, ka izrādīsi savus radošos talantus, apliecināsi, ka tev piemīt laba humora izjūta un šarms. Šis ir lielisks brīdis brīvajiem zīmes pārstāvjiem.

MEŽĀZIS Jutīsies lieliski. Labprāt dosies kurp izklaidēties, kopā ar otro pusīti. Saskarsmē ar apkārtējiem viegli radīsi kopīgu valodu, varbūt pat spēsi izveidot jaunus lietišķos kontaktus, rast interesantus domubiedrus.

ŪDENSVĪRS Tu pielāgosies mājinieku izklaides iecerēm. Iespējams, tieši atvasītēm būs kas īpašs padomā. Lai diena būtu pavisam izdevusies, parūpējies, lai tavs un atvasīšu apģērbs atbilstu laikapstākļiem.

ZIVIS Atturies ilgstošāku laiku atrasties vienatnē, jo tā ātri vien vari sagaidīt drūmu omu. Labāk esi cilvēkos, kopīgi ar ģimenes locekļiem, pievērsies radošām lietām vai arī nedaudz pasporto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu