Noskaidrots, kuras ir visslinkākās Zodiaka zīmes (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Jebkuru cilvēku reizēm māc slinkums. Tomēr daži ar to netiek galā, kamēr citi to pārvar. Astrologi pavēstījuši, kuras no Zodiaka zīmēm ir visslinkākās, raksta portāls "Dailyhoro". 

1. Vērsis

Šī topa sākumā ir Vērsis. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vēlētos visu dienu vārtīties gultā, darīt sev tīkamas lietas un gremdēties pārdomās par esību. 

Tomēr Vērši lieliski saprot, ka par baudu ir jāmaksā, tāpēc, pirms atļauties laisku dzīvi, tie nenogurstoši strādā.

Astrologi norāda, ka Vērši kļūst slinki, kad viņu naudai un labklājībai nekas slikts nedraud. 

2. Lauva 

Lauva ir karalis. Jebkuram karalim ir jāraugās, vai padotie viņa labā visu izdara. Lauvas ir pret visu, kas saistīts ar rutīnu, bet visvairāk viņiem nepatīk kaut ko darīt pašiem. 

Tomēr, kā norāda astrologi, Lauvas nevarot dēvēt par pilnīgiem sliņķiem. Lauvām ļoti patīk komandēt, jo viņi vienmēr "zina, kā un ko darīt vislabāk".

Viņu slinkums drīzāk esot prasme, kas nepieciešama vadītājam. 

3. Vēzis 

Vēzis ir viena no vislēnīgākajām Zodiaka zīmēm. Nekad nedarīs ko tādu, kas nesniedz emocionālu gandarījumu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nereti ir slinkums pievērsties darbiem mājās vai citiem sadzīviskiem jautājumiem. 

Tomēr Vēži ir labāki par citiem darbos, kas viņiem patiešām patīk un kuros Vēži spēj atklāt savus talantus. 

4. Svari 

Svari - Zodiaka zīme, kas ir Venēras - mīlestības un skaistuma planētas - ietekmē. Kā norāda astrologi, Svari neesot tā kustīgākā Zodiaka zīme.

Astrologi dēvē Svarus par slinkiem tāpēc, ka - pirms Svari ko sāk, šiem cilvēkiem jāapsver visi "par" un "pret", jāatbrīvojas no bailēm un kompleksiem, jākonsultējas ar tuviniekiem, jāplāno un jākonsultējas atkal.

Kopumā šo situāciju neesot grūti labot - Svariem gluži vienkārši nepieciešams cilvēks, kurš viņus varēs nostumt nost no dīvāna, lai būtu iespēja baudīt jaunus piedzīvojumus un doties pretī izaicinājumiem. 

5. Zivis 

Zivis esot ļoti viltīgas, savu slinkumu maskē imitējot svarīgu lietu darīšanu. Zivis varot ļoti ilgi darīt kaut ko tikai darīšanas pēc - bez cerības uz kādu rezultātu. 

Daudzi šīs Zodiaka zīmes pārstāvji lidinās mākoņos un reizēm pat reālas darbības aizstāj ar fantāzijām. Zivīm ir maz entuziasma.

Zivis ir melanholiski un lēnīgi cilvēki un vislabāk tiem patīk plūst pa straumi, tomēr tas drīzāk ir pluss. Ja Zivis slinko, tas nozīmē, ka krāj enerģiju grandioziem darbiem. 

Astrologi norāda, ka ar slinkumu jācīnās tādā gadījumā, ja tas ir tiešām nepieciešams. Turklāt, izrādās, ka dažām Zodiaka zīmēm slinkums esot virzītājspēks, kas tuvina sasniegumiem. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu