Bļugera 1+1 neglābj "Penguins" no zaudējuma AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā atzīmējās ar vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kas gan neglāba viņa pārstāvēto Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" komandu no zaudējuma.

"Penguins" savu skatītāju priekšā ar rezultātu 3:5 (0:2, 1:0, 2:3) atzina Hēršijas "Bears" komandas pārākumu, kuras pieteikumā nebija latviešu aizsarga Kristofera Binduļa.

Bļugers šajā mačā asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad Edams Džonsons 33.minūtē panāca 1:2, bet 44.minūtē jau pats Latvijas uzbrucējs izcēlās ar precīzu metienu, tobrīd panākdams 2:3. Atspēlēties no iedzinēju lomas mājiniekiem gan neizdevās.

Bļugers šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1. Šosezon viņš 42 spēlēs guvis 18 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles, droši būdams komandas rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Savukārt citā AHL mačā Klīvlendas "Monsters" bez latviešu vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pieteikumā viesos ar rezultātu 5:4 (2:1, 1:1, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas "Rocket".

Jevpalovs šajā mačā metienus pa vārtiem neizpildīja un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr uzvarētāju rindās vārtos stājās Žans Fransuā Berubē, kurš atvairīja 36 no 40 metieniem.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 43 punktiem 42 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur astotā ar 40 punktiem 41 mačā ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas piektajā vietā ar 43 punktiem 40 spēlēs ir Klīvlendas "Monsters", kamēr sestā ar 43 punktiem 42 mačos ir Lavālas "Rocket", pēdējo - astoto - vietu ar 40 punktiem 44 cīņās ieņem Belevilas "Senators", kur šīs sezonas pirmo daļu aizvadīja latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet šobrīd viņš jau spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Otavas "Senators".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu