Bertāns vēl vairāk uzlabo savu rādītāju tālmetienu precizitātē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, neglābdams Sanantonio "Spurs" komandu no zaudējuma.

"Spurs" savā laukumā ar rezultātu 95:103 (26:38, 27:22, 20:20, 22:23) piekāpās Losandželosas "Clippers" vienībai.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 22 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem tālmetieniem (50%), bet aizmeta garām divus divpunktu metienus.

Latvijas basketbolists šosezon realizējis 48,6% tālmetienu (87 no 179), ieņemdams pirmo vietu līgas labāko snaiperu sarakstā.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vien kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus.

"Spurs" ar Bertānu laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

"Spurs" komandā rezultatīvākais ar 30 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Lamarkuss Oldridžs, bet 19 punktus iemeta Rūdijs Gejs.

"Clippers" vienībā ar 27 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Tobiass Heriss, bet pa 18 punktiem guva Montrezls Herels un Patriks Beverlijs, kurš arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

"Spurs" vadībā atradās tikai īsu brīdī pirmajā ceturtdaļā, kad panāca 24:23, bet turpinājumā sekoja pretinieku izrāviens 20:2. Mača gaitā "Spurs" vairākas reizes pietuvojās rezultātā, tomēr cieta zaudējumu.

"Spurs" ar 27 uzvarām 48 mačos Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, kamēr "Clippers" ar 25 panākumiem 46 cīņās ir astotā.

Sanantonio vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad viesosies pie Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu