Atklāts, ko Meganas Mārklas personāls domā par savu priekšnieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Par Lielbritānijas prinča Harija sievu Meganu Mārklu klīst baumas kā par prasīgu, kašķīgu un despotisku priekšnieci. Kā izrādās, šīs baumas nav gluži patiesas, atklāj portāls "Elle".

Skaidrs, ka jaunā ģimenes locekle ir ar raksturiņu - runā, ka Kensingtonas pils personālam ar viņu saprasties nav viegli.

Meganas Mārklas smagā rakstura dēļ mēnesi pēc prinča Harija sievas pirmās palīdzes darba uzteikšanas atlūgumu iesniegusi jau otrā karalienes Elizabetes II uzticības persona.

» Zināms iemesls, kādēļ no Meganas Mārklas aiziet jau otrā palīdze

Mārkla arī aizliedza Harijam piedalīties ikgadējās Ziemassvētku medībās, jo viņa ir liela dzīvnieku aizstāve.

» Skandāls: Megana Mārkla princim Harijam liek atteikties no karaliskās ģimenes svētku tradīcijas

Un nesaskaņas radās arī starp Meganu Mārklu un Keitu Midltoni - periodiski medijos izskanējušas runas par to, ka kopš Meganas parādīšanās, Midltone jutusies kā otrā plāna aktrise.

» 'Aukstais karš' karaļnamā: noskaidrots Keitas un Meganas konflikta iemesls

Kā vēstīts, vislielākās problēmas personālam sagādājušas Mārklas ambīcijas. Bet realitātē situācija nav nemaz tik dramatiska. Kā portālam "Elle" pavēstīja karaļnamam pietuvinātas personas, stāsti par "sarežģīto Meganu" nav patiesi. 

Viņa labi saprotas ar saviem padotajiem, un tie ir sajūsmā par hercogienes idejām un entuziasmu.

Megana vēlas apgūt karalisko protokolu un savus pienākumus uztver ļoti nopietni. Viņa ātri mācās un novērtē padomdevējus, kuri sniedz norādījumus un palīdz viņai pielāgoties savai jaunajai dzīvei kā karaliskās ģimenes loceklim.

Tomēr pielāgošanās nav bijusi tik gluda, kā varētu vēlēties - Meganai bijis sarežģīti pielāgoties pie pils dzīves ritma.

Hercogienei ir daudz ideju, tomēr pārmaiņas notiek daudz lēnāk nekā viņa ir pieradusi.

Megana arī zina, ko par viņu raksta dzeltenajā presē, lai gan iepriekš minējusi, ka tabloīdus nelasa: "Es nelasu tenkas - cilvēki, kuri man ir vistuvākie, zina, kāda es esmu. Pārējais ir tikai troksnis."

Foto: Saseksas hercogiene Megana publiskajā virtuvē gatavo ēst

Arī Meganas vadības stils atšķiras no citiem karaliskās ģimenes locekļiem - amerikāņu kultūras tiešums var tikt interpretēts atšķirīgi angļu pilī. Un jā - Meganas vadības stils atšķiras no Keitas. Viņas abas ir ļoti dažādas. Taču tas nav radījis lielas nesaskaņas: "Stāsti par divām hercogienēm, starp kurām ir karš, ir pārspīlēti," atzina avots. "Viņām abām ir liela cieņa vienai pret otru, un abas vēlas pārstāvēt pili ar humāno un labdarības darbu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu