Skandināvu stils ir pagātne! 2019. gada interjera dizaina tendences

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jauns gads iezīmē jaunu sākumu un skaistas pārmaiņas. Interjeru modē krasi kāpumi un kritumi ik gadu nav vērojami. Par šī gada lielāko nomaiņu uzskatāms skandināvu pelēkais minimālisms pret droši košiem toņiem. Šogad īpaši aktuāli būs antīku vai paštaisītu koka mēbeļu akcenti, atklāj dizainere Laura Liberte.

Dekorācijās aktuālākais ir lielformāta gleznas. Nekas nav par lielu, ko var ienest dzīvoklī. Nevajag baidīties no ģeometrisku formu motīviem, abstrakcijām un spilgtiem toņiem.

Foto: publicitātes

Guļamistabā aktuāla būs mīksta un mājīga gulta ar augsti polsterētu galvgali dārgakmeņu toņos - tumši violets, smaragdzaļš un topāzs ar dabīgu samtu.

Foto: publicitātes

Vannas istabās joprojām saglabājās melnā krāsa, savukārt koka detaļās vērojama pakāpeniska pāreja no skandināviski gaišā uz amerikāniski tumšo. Mēbeļu modē sagabājas princips "less is more" jeb "mazāk ir vairāk".

Multifunkcionālas, pēc pasūtījuma piemērotas, precīzi vajadzīgajai vietai izvēlētas mēbeles. Ģeometriskas formas metāli, melnināts hroms un misiņš neierastās mākslinieciskās formās.

Kapars lai paliek 2018. gadā.

Foto: publicitātes

Virtuves dizainā uzsvars tiek likts uz marmora tekstūru un košiem, samta polsterējumem. Joprojām mēbeļu virsmās tiek izmantots naturāls koks. Modernākais tonis šogad - "hunter green" jeb "mednieku zaļais" un tā nokrāsas.

Foto: publicitātes

Virtuves dizainā var spēlēties, apvienojot klasiskas detaļas ar modernām. Aktuāli būs arī kontrasti - tumšas virsmas, gaišas fasādes, ādas detaļa rokturos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu