Otrdienas horoskops: 22. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops otrdienai, 22. janvārim.

AUNS Var rasties nepieciešamība apgūt papildu zināšanas, pieslīpēt profesionālās iemaņas. Centīgākie ātri vien radīs iespēju attīstīties, veicināt savu konkurētspēju darba tirgū. Mājas lietās valdīs sapratne.

VĒRSIS Zināmus kavēkļus var radīt sadarbības partnera vai kolēģa nespēja laikā paveikt solīto. Neskatoties uz sarežģījumiem, tu pratīsi rast izeju un turpināt iesāktās lietas. Vakarā pavadi laiku ar atvasītēm.

DVĪŅI Šodien būs nepieciešams ātri sameklēt sev vajadzīgo informāciju, gūt labu kontaktu ar priekšniecību. Nav izslēgts, aktualizēsies ar komandējumu vai pieredzes apmaiņas braucienu saistītais.

VĒZIS Drošāk paud savu viedokli, nekautrējies izklāstīt savas idejas plašākai auditorijai. Liktenis tev var piespēlēt iespējas paplašināt lietišķos kontaktus. Ģimenes dzīvē tieksies veicināt saskaņu ar tuviniekiem.

LAUVA Darba jautājumos būsi precīzs un akurāts. Saskarsmē ar kolēģiem pratīsi uzturēt draudzīgu, nepiespiestu atmosfēru. Dienas otrajā pusē var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistīti jautājumi.

JAUNAVA Nav izslēgti nelieli pārpratumi, nesaprašanās ar līdzgaitniekiem. Šodien saņemto informāciju ieteicams divkārt pārbaudīt, pirms liec to lietā. Ja iespējams, atturies no finansiālu lietu risināšanas.

SVARI No psiholoģiskā viedokļa nedaudz saspringta diena. Šis brīdis ir vairāk piemērots darbam vienatnē. Tu droši vari pievērsties dokumentu sakārtošanai, grāmatvedības niansēm.

SKORPIONS Tieši neatlaidība un spēja saglabāt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem palīdzēs gūt kārotos panākumus. Noteikti ir vērts arīdzan ieklausīties intuīcijā, it sevišķi tajā, kas attiecas uz naudu.

STRĒLNIEKS Nebīsies no atbildības; ja situācija to prasīs, būsi gatavs uzņemties jaunus pienākumus, papildināt savas profesionālās iemaņas. Tevis izrādītā iniciatīva nepaliks priekšnieka nepamanīta.

MEŽĀZIS Tieksies pēc lielākas rīcības brīvības, patstāvības. Nav izslēgts, kāds Mežāzis sāks nopietni aizdomāties par sava biznesa izveidi. Dienas otrajā pusē velti vairāk uzmanības attiecībām ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Vari droši pievērsties radošiem projektiem, izpaust savus mākslinieciskos talantus. Vispilnvērtīgāk spēsi īstenot sevi, atrodoties līdzīgi domājošo sabiedrībā. Vakarā, iespējams, dosies uz kādu ballīti.

ZIVIS Mācēsi pielāgoties apkārtējiem, izprast līdzgaitnieku problēmas un palīdzēt tām rast atbilstošus risinājumus. Šis brīdis ir zīmīgs ar psiholoģiju, pedagoģiju un starpniecības pakalpojumiem saistītajiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu