Sadursmes dēļ slēgts apvedceļa posms pie Rīgas HES

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls.
Valsts policijas automašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 21. janvārī, uz Rīgas apvedceļa notikusi degvielas pārvadātāja un Igaunijas aizsardzības spēku kravas automašīnas sadursme, kurā cietuši divi cilvēki.

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne apliecināja, ka negadījums noticis uz Rīgas apvedceļa netālu no Rīgas hidroelektrostacijas (HES). Negadījumā cietuši abās automašīnās sēdoši cilvēki, kuri nodoti mediķiem.

Patlaban transporta kustība ir bloķēta abos virzienos, un tuvākajā laikā tā netiks atjaunota.

Aizsardzības ministrijas Preses nodaļas pārstāve Sandra Brāle aģentūrai LETA apliecināja, ka negadījumā iesaistīta Igaunijas aizsardzības spēku kravas automašīna, kuru cauri Latvijas teritorijai pavadīja Latvijas Militārā policija (MP). MP arī patlaban dežūrē notikuma vietā.

Latvijas Valsts Ceļi informē portālu TVNET, ka notikuma vietu var apbraukt caur Rīgu pa Dienvidu tiltu vai, ja transportlīdzekļa faktiskā masa ir līdz 15 tonnām, pa maršrutu Rīgas HES–Jaunjelgava (P85) – Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) – Daugavpils šoseja (A6).  

Lai informētu vai uzzinātu par sarežģījumiem valsts autoceļu tīklā, uzņēmums aicina zvanīt uz VAS Latvijas Valsts ceļi diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu