Federers pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal spēlēs "French Open"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodžers Federers
Rodžers Federers Foto: AFP/LETA

Šveices tenisa leģenda Rodžers Federers šosezon pirmo reizi kopš 2015.gada atkal piedalīsies Francijas atklātajā čempionātā.

Par šādu soli 37 gadus vecais Federers paziņoja svētdien, kad bija spiests nolikt savas Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāja pilnvaras.

"Atkal spēlēt šajā turnīrā ir vilinājums. Esmu nonācis punktā, kurā vienkārši vēlos izbaudīt tenisu," izteicās Federers. "Nedomāju, ka man jāturpina sezonas laikā ņemt ilgas pauzes."

Federers, kurš karjeras laikā uzvarējis 20 "Grand Slam" turnīros, 2016.gadā Francijas atklātajā čempionātā nespēlēja traumas dēļ, bet 2017. un 2018.gadā izlaida visu māla sezonu. Šis segums nav šveicieša parocīgākais.

Līdz šim vienīgo reizi Federers šajā "Grand Slam" turnīrā uzvarēja 2009.gadā, bet ierasts, ka tajos dominē Spānijas tenisists Rafaels Nadals, kurš Francijas atklātajā čempionātā triumfējis 11 reižu.

Federers pasaules rangā šobrīd ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu