Aizmirsa nodzēst svecīti: kaimiņi pamanīja melnu dūmu mākoni un liesmu pārņemtu dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Lita Krone/LETA

Pirmdien, 21. janvārī, nelaime piemeklējusi kādu dzīvokli koka mājā Jelgavā, Mātera ielā, vēsta LNT raidījums Degpunktā.

Glābējus izsaukuši pārbiedētie kaimiņi, kuri pamanījuši melnu dūmu mākoni un liesmu pārņemtu dzīvokli ēkas otrajā stāvā. Cilvēki bijuši pārliecināti, ka dzīvokļa iemītniece atradusies mājas. Dažu minušu laikā pie ēkas piebraukuši ugunsdzēsēji un mediķi.

Glābēji uzstādījuši kāpnes un pa logu iekļuvuši miteklī. Telpas pārmeklētas, bet iekšā neviens netika atrasts.

Kad liesmas apslapētas un ugunsgrēka perēklis likvidēts, pie mājas parādījusies dzīvokļa saimniece. Izrādījās, ka kundze no paša rīta aizgājusi uz kādu veikalu, lai nodot taru un piemirsusi par aizdegto svecīti.

Uzreiz pēc ugunsgrēka adresē ieradušies pārstāvji no domes un pašvaldības. Kaimiņi stāsta, ka dzīvoklis Irēnas kundzei deg jau otro reizi. Viņi piebilst, ka sieviete mēdz būt jocīga un aizmāršīga, un ar savu vākšanas māniju apdraud pārējo iedzīvotāju dzīvības.

“Viņa ir neadekvāta, ar viņu bezjēdzīgi runāt. Viņa slima. Viņai nav ne krāsns, ne ūdens. Mēs ar viņu cīnījāmies un cīnījāmies. Pēc tam viņai bija 15 suņi – policija brauca tos suņus ķert. Lūk, tādu cilvēku mums te mājā izmitināja,” stāsta kāda kaimiņiene.

Iedzīvotāji aicina ne tikai Jelgavas nekustamo īpašumu pārvaldi, bet arī sociālo dienestu pievērst uzmanību šai situācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu