Sieviete, kura bikini iekaroja virsotnes, nosalusi kalnos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

36 gadus vecā Džidži Vū no Taivānas kļuva slavena sociālajos tīklos kā “ceļotāja bikini”, tomēr tagad noskaidrojies, ka viņas pārgājiens uz Jušanas augstāko virsotni ir beidzies ar traģēdiju.

Ķīniete bija dedzīga ceļotāja – kā apgalvoja sieviete, 2018. gadā viņa 127 dienas pavadīja pārgājienos. Taču slavena viņa kļuva, tieši pateicoties drosmīgajām fotogrāfijām, kas tika uzņemtas ceļojumu laikā: dažos kadros Džidži pozēja peldkostīmā, citos pilnīgi kaila, tādēļ nav pārsteigums, ka tūkstošiem cilvēku sekoja viņas piedzīvojumiem.

11. janvārī sieviete atkal devās pārgājienā, šoreiz cerot iekarot Taivānas augstāko virsotni – Jušana kalnu. Astoņas dienas vēlāk drošības dienesti no satelīta telefona saņēma trauksmes signālu no meitenes, kura apgalvoja, ka iekritusi šaurā aizā un nevar no tās patstāvīgi izkļūt. 

Glābšanas dienesti trīs reizes mēģināja sūtīt ceļotājai palīgā helikopterus, bet bija spiesti atgriezties sliktu laikapstākļu dēļ. Tad divas alpīnistu grupas devās meklēt meiteni un atrada viņu aizas apakšā. Tiek ziņots, ka meitenes nāves cēlonis bijis nosalšana līdz nāvei.

Tagad glābšanas dienesti gaida piemērotus laikapstākļus, lai aizgādātu Džidži mirstīgās atliekas prom no kalna. Tuvumā vietai, kur meitene gājusi bojā, izveidota īslaicīga alpīnistu nometne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu