Pēkšņi miris aktiera Jāņa Skaņa dēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktiera Jāņa Skaņa ģimenē notikusi traģēdija - 42 gadu vecumā mūžībā aizsaukts viņa vecākais dēls restaurators Uldis Skanis.

Kā ziņo izdevums "Privātā Dzīve", nelaime notikusi 11. janvārī. Lai arī nāves cēlonis oficiāli netiek minēts, zināms, ka Uldim Skanim bijis cukura diabēts. Atvadas no Ulda Skaņa notika pagājušajā piektdienā Rīgas krematorijas Mazajā atvadu zālē. 

Uldis piedzima Nacionālā teātra aktiera Jāņa Skaņa un Liepājas teātra aktrises Daces Lūķes laulībā.

"Mana pirmā sieva ir fantastisks cilvēks! Diemžēl kopā nodzīvojām tikai trīs gadus. Ģimene izira nesakārtotās sadzīves dēļ. Mūs izšķīra attālums. Tas bija drausmīgs periods - mana dzīve pagāja pārbraucienos ar gadījuma mašīnām un vilcieniem maršrutā Rīga-Liepāja," pirms vairāk nekā desmit gadiem "Privātajai Dzīvei" stāstīja Jānis Skanis. Regulāri ar nakts vilcienu aktieris braucis pie Daces un dēla Ulda uz Liepāju - dažas stundas paciemojās un devās atpakaļ uz Rīgu, jo vakarā viņam bija jāspēlē izrādē. Daces un Jāņa laulība tika šķirta klusi, solīdi un bez scēnām. Ar bijušo sievu aktierim izdevās saglabāt labas attiecības. "Vēlākajos gados, kad braucu ciemos pie dēla, Dace, būdama otrreiz precējusies, atļāva man savās mājās pārnakšņot, baroja mani. Ar Daces vīru esam labi čomi. Esmu laimīgs, ka man tā paveicies," neslēpa Jānis. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu