Video: Meitenīte ar paceltām rokām dodas pretī Floridas policijai, kad aizturēts tiek viņas tēvs (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālo tīklu lietotāju uzmanību pievērsa kāds ASV štatā Floridā uzņemts aculiecinieka video - tajā redzama maza meitenīte, kura izrāpjas no automašīnas, ko apstādinājusi policija, un dodas pretī likumsargiem ar paceltām rokām, vēsta ārvalstu mediji.

Bērns nofilmēts, ejot pretī bruņotiem policistiem pēc tam, kad viņas vecāki uz aizdomu pamata tika aizturēti. Sociālo tīklu lietotāji bijuši satraukti par to, ka bērns esot viens stāvējis ielas vidū un tam netika sniegta palīdzība. 

Floridas štata galvaspilsētas Talahasi policija devās uz izsaukumu par bruņotu laupīšanu kādā veikalā. Viņi aizturēja mašīnu, kurā atradās aizdomās turamie. Mašīnā atradās arī divi bērni - divus gadus veca meitene un vienu gadu vecs puika.

Kad policisti aizturēja un roku dzelžos saslēdza vīrieti, kurš ir meitenītes tēvs, bērns arī izkāpa no automašīnas un paceltām rokām devās pretī policistiem.

Talahasi policija dažas dienas pēc notikušā publicējusi video, kurš atklāj policistu iejūtību. Tajā policijas priekšnieks Maikls Deleo skaidro: "Policisti apstādināja transportlīdzekli un, sekojot protokolam, lūdza aizdomās turētajiem izkāpt no mašīnas. Tad pēkšņi no mašīnas izkāpa arī divus gadus vecs bērns un, atdarinot vecākus, ar paceltām rokām devās policijas virzienā."

Video arī redzami kadri no policistu perspektīvas, kur tie mierina bērnu un pat atļauj aizturētajam tēvam bērnu paņemt rokās.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu