Imantā mīklainos apstākļos sadeg auto; aculieciniekiem aizdomas par pierādījumu slēpšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāds mīklains noziegums pastrādāts Imantas pusē, nomaļā grants ceļa posmā pagriezienā uz Babīti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jau dienu iepriekš vietējie iedzīvotāji ievērojuši, ka mežā pamests kāds avārijā cietis "Toyota" spēkrats, taču sākotnēji lielu vērību tam neveltīja. Nākamajā rītā automašīna sākusi degt, tāpēc vietējie spriež, ka tas darīts apzināti, lai atbrīvotos no kāda nozieguma pēdām.

Vietējo iedzīvotāju uzņemtie fotoattēli apstiprina ka mežā pamestā "Toyota" cietusi avārijā dienu pirms tā tika aizdedzināta. Neoficiāla informācija liecina, ka automašīnas īpašnieks vēlējās atbrīvoties no transportlīdzekļa, un, lai šoferis nepamanīts noslēptu pierādījumus, bija nepieciešams atrast vietu, kurā apgrozās neliels skaits cilvēku.

"Es te ar bērnu vakar pastaigājos, redzat, mašīnas numurs, ja tas vēl būs saglabājies pēc degšanas. Latvijas numurs," rāda aculiecinieks Imants.

Apkārtējie, ieraugot pamesto spēkratu, jau sākotnēji iedomājās, ka ar to noticis kas krimināls.

"Automašīna bija nosacīti normālā stāvoklī, apsista gan drusku, pēc avārijas laikam atvilkta šurp un pamesta. Nofotografēju, jo šķita aizdomīgi, ka pamesta sasista automašīna."

"Vakar bija nojauta, ka tas viss slikti izskatās, un šorīt mašīna jau tika nodedzināta," norāda aculiecinieks.

Šobrīd policija izmeklēšanā skaidros kā un kāpēc automašīna aizdedzināta, kur notikusi avārija, kas to pamatīgi iedragāja, un galvenokārt, kas ir spēkrata īpašnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu