"Senators" bez Balcera cieš zaudējumu NHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Otavas "Senators" hokejisti, centrā - Raiens Dzingels
Otavas "Senators" hokejisti, centrā - Raiens Dzingels Foto: Reuters/ScanPix

Rezervē paliekot latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram, Otavas "Senators" komanda otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) piekāpās Arizonas "Coyotes".

Šī mača rezultātu 12.minūtē atklāja "Coyotes" hokejists Vinnijs Hinostroza, kuri izmantoja "Senators" hokejista Breidija Tkačuka kļūdu.

Tiesa, otrā perioda sākumā Bobijs Raiens panāca izlīdzinājumu, bet pēc tam Otavas komanda nonāca iedzinējos ar 1:3, kad īsā laikā izcēlās Hinostroza un Dereks Stepans.

Lai arī 48.minūtē Raiens Dzingels samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, izvairīties no zaudējuma "Senators" nespēja.

Pēc astoņiem nospēlētiem NHL mačiem Balcers šoreiz laukumā nedevās. Astoņās spēlēs viņš iekrājis vienus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli.

"Senators" ar 41 punktu 49 spēlēs ir pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē un ir vājākā līgas komanda, kamēr "Coyotes" ar 50 punktiem 49 mačos ir Rietumu konferences 11.pozīcijā.

Nākamo maču "Senators" aizvadīs vien 1.februārī izbraukumā pret Pitsburgas "Penguins", jo pa starpu būs NHL Visu zvaigžņu spēles pārtraukums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu